Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Andreas Johansson
Email
Är du en engagerad och erfaren anläggare inom mark- och anläggningsarbeten? Är du sugen på att ta din utveckling till nästa steg i ett attraktivt och växande bolag? Då är du välkommen att söka tjänsten som anläggare hos oss på Markentreprenad i Uppsala.

Som anläggare hos oss arbetar du med varierande uppgifter tex grundläggning, VA- och finplaneringsarbete.

Den vi söker

Som person har du ett driv i det du gör samt är ansvarstagande och har en stark tro på lagarbete. Vi söker dig som ser möjligheter, har ett stort intresse för problemlösning och älskar utmaningar. För att lyckas i rollen som anläggare är du ödmjuk och har lätt för att samarbeta samt utveckla relationer. Du bidrar till gruppen med driv, glädje, ansvar och kompetens genom att aktivt jobba med problemlösning och förbättringsarbete.

Vad kan du?

Vi tror att du idag arbetar med mark- och anläggningsarbeten och nu känner dig redo för att gå vidare. Du är självgående, relevant yrkesutbildning är meriterande men inget krav. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift och har B-körkort.

Vi erbjuder

En arbetsplats där du får stora möjligheter att själv forma din yrkesroll och vardag. Vi erbjuder en tjänst där du ges möjlighet att kunna påverka och bidra såväl små som stora frågor rörande verksamheten och där beslutsvägarna är extremt snabba.

Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Markentreprenad i Uppsala AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Markentreprenad i Uppsala startades år 2000 och har sedan dess utvecklats till det väletablerade bolag vi är idag.
Vi är ett växande bolag, vilket innebär att det finns möjligheter att vidareutvecklas inom bolaget då vi hela tiden ser över organisationen och hur vi ska jobba för att uppnå bäst utveckling för såväl företaget som individen.