Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Senior Controller Uppsala

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
emelie prokop
Telefon
Ansök nu
Vi söker nu en erfaren och driven Controller till vår kund i Uppsala. Vi erbjuder en stimulerande tjänst med trevliga kollegor, där du kommer vara en värdefull och uppskattad resurs och få bidra med dina kunskaper. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Talents alternativt har möjlighet att gå in som underkonsult. Som konsult erbjuds du en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Som Controller hos vår kund kommer du att bidra i utvecklingen och arbeta i en större koncern på en internationell avdelning. Du kommer att tillhöra ett team på 8 andra Controllers.

Dina arbetsuppgifter kommer framför allt att innefatta:
  • Stöd till verksamhetens team, enhets- och sektionschefer i planering, budgetering, uppföljning, bokslut, revision och analysarbete.
  • Delta i beredning och bedömning av ansökningar och rapporter, inklusive revisioner, från partnerorganisationer i Asien, Afrika, Mellanöstern, Latinamerika och Ukraina samt humanitära insatser.
  • Bedöma våra samarbetspartners kapacitet inom området ekonomi och internkontroll samt deltar i insatser för att stärka deras kapacitet.
  • Delaktig i ansökningar, rapporter och revisioner till externa finansiärer, exempelvis Sida
Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning som Civilekonom och med minst av 5 års erfarenhet av rollen som Controller. Du har tidigare erfarenhet av bidrag-eller biståndsarbete, gärna internationell erfarenhet. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera likväl i tal som skrift på både svenska och engelska. Du har lätt för att lära dig nya system och du är trygg i Excel och Power BI och andra analys modeller.

Som person är du trygg, driven och prestigelös. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsområden och vill bidra med din kunskap och erfarenhet. Du har en stark analytisk sida och trivs med att bidra till utveckling.

Du erbjuds
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och pågår t om årsskiftet/en bit in i januari-25 med eventuell möjlighet till förlängning. Hybridarbete är möjligt och du förväntas vara på kontoret 2-3 dagar i veckan.

Ansökan
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om oss
Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker,

med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek
År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.