Hoppa till innehåll
Grant Thornton Sweden AB logotyp

Business Coordinator

Sista ansökningsdag
24 oktober 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta i en koordinerande och serviceinriktad roll hos ett av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsföretag? Är du en positiv lagspelare med passion för service? Då är detta rollen för dig!

 

Om rollen
Som Business Coordinator har du en viktig roll i verksamheten då du arbetar nära många delar av organisationen och bidrar till effektivitet, lönsamhet och utveckling. Du verkar för att stötta kollegor så att de kan vara effektiva i sitt kundarbete. Du bidrar till tillväxt genom att arbeta fokuserat med marknad och service för såväl kunder som kollegor. Rollen är självständig men du tillhör och samarbetar med ett team av Business Coordinators placerade på andra kontor, varav en på Uppsalakontoret.

 

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
  • Välkomna kunder och kollegor till receptionen och säkerställa en hög servicegrad
  • Koordinera interna och externa event och aktiviteter med tillkommande arbetsuppgifter
  • Ansvara över kontorsrelaterade arbetsuppgifter
  • Samarbeta aktivt med Market Leading Partner på lokal nivå för att skapa en trivsam och inspirerande mötesplats för både medarbetare och kunder
  • Vara en sammanhållande länk på kontoret över affärsområdesgränserna genom att avlasta konsulternas dagliga administrativa uppgifter och stötta organisationen och dess chefer med det som efterfrågas, framför allt lokalt men även regionalt och centralt
  • Hantering av diverse administrativa program samt ansvar över IT-relaterade frågor
  • Kontakt med lokala leverantörer samt ansvar för inköp och bokningar och lokalrelaterade fastighetsfrågor
  • Samverka med andra Business Coordinators inom regionen och fungera som en viktig länk mellan det centrala och lokala arbetet

Du rapporterar till regionens administrativa gruppchef. Eftersom rollen inkluderar ansvar för receptionen, kommer du att ha din bas på kontoret på S:t Persgatan 21A i Uppsala.

 

Vem är du?
Vi söker dig som är prestigelös, positiv och trivs i en roll där du sprider glädje. Med ett starkt fokus på service är du lyhörd för andras behov och samarbetar väl med andra. Självledarskap är en viktig del av befattningen och vi ser att du har förmåga att prioritera och arbeta strukturerat. Du är ansvarstagande, ser lösningar där andra ser problem och är framåt och driven i ditt arbete. Pålitlighet och flexibilitet är naturliga delar av ditt arbetssätt, och din nyfikenhet driver dig att ständigt utvecklas.

 

Vi tror att du även har:
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk eller administrativ inriktning
  • Erfarenhet av arbete inom service och konferens/event
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Förmåga och intresse att förstå processer, flöden och arbetsmetoder

 

Om Grant Thornton
Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och konsultbranschen. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1400 medarbetare på 22 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, redovisningstjänster, skatt och rådgivning.

 

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Grant Thornton med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på S:t Persgatan 21A i Uppsala.
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se eller Åsa Wallergård Fröblom på asa.wallergard.froblom@onepartnergroup.se.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV. Rekryteringsprocessen inkluderar telefonavstämning, arbetspsykologiska tester, digital intervju, intervju med Grant Thornton och referenstagning.

Varmt välkommen med din ansökan!
Grant Thornton Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 oktober 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.