Hoppa till innehåll
Cytiva logotyp

Erfaren CNC-operatör söks till Cytiva i Uppsala

Ansök nu
Har du bakgrund som verkstadsingenjör och vill vara med i Cytivas utvecklingsprojekt för att bygga prototyper som kan användas inom forskning och medicin? Då har vi uppdraget för dig!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning & rekrytering, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration.

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar hos någon av våra kunder. er vi en erfaren CNC-operatör för uppdrag hos Cytiva i Uppsala!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Du måste självständigt kunna läsa en ritning, programmera maskinen och tillverka detaljen. Du planerar dina egna uppgifter i samrådan med övriga kollegor och vid behov kunna ta kontakt med den konstruktör som beställt detaljen då ritningarna kan vara ofullständiga tidigt i processen.

Du kommer att arbeta i ett team om fem erfarna CNC-operatörer på sektionen Additive Engineering. På sektionen finns en prototypverkstad som förser kundens utvecklingsprojekt med mekaniska delar som byggs samman till prototyper.

Formell kompetens

Vi ser att du har utbildning som verkstadsingenjör och erfarenhet inom CNC-området, goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker. Du har minst sju års erfarenhet att programmera och köra styrda maskiner som fräs och svarv samt god vana med Gibbs CAM.

Meriterande är:
  • tillverkning av finmekaniska detaljer
  • erfarenhet från instrumentutveckling
  • tidigare erfarenhet av slip, svarv och svetsning
  • erfarenhet av Solid Works
Personliga egenskaper

Du har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

I arbetet läggs stor frihet att själv styra arbetstider och lägga upp det egna arbetet. I teamet finns trevliga, ambitiösa och engagerade kollegor.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Uppsala
Uppdragslängd är 6 månader med chans till förlängning

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse/efter sommaren i juli/aug

Information

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas inte emot via e-post.

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Cytiva logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.