Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Byggnadsingenjör till familjeföretag med lång byggtradition.

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Lindborg söker erfaren Byggnadsingenjör!
Lindborg är ett familjeföretag med lång byggtradition. Att framtiden växer på träd visste vi redan för ett halvt sekel sedan. Vi samarbetar med våra kunder för att skapa den bästa möjliga byggnaden. Vi använder nästan alltid limträ och har utvecklat ett system som stödjer kunden genom hela processen, från idé och behov till en nyckelfärdig byggnad anpassad efter kundens specifika behov, önskemål och verksamhet.

Vi har ett färdigt system för byggnation i limträ och vet exakt vilka steg vi ska ta för att leverera det vi har fått förtroende att bygga. Hela vägen från skiss till sista skruv. Att tänka långsiktigt och använda oss av vår hantverkarmässiga precision är en självklarhet. Likaså att värdesätta vårt sammansvetsade gäng och erbjuda en familjär stämning med bland annat eget gym i våra lokaler. Vi vill att du ska ett givande arbete och samtidigt kunna få ihop livspusslet.


Dina arbetsuppgifter

Som byggnadsingenjör hos Lindborg kommer du att arbeta i nära samarbete med projektledaren som leder projektet och med produktionen. Du ansvarar för projektering, inköp och ser till att projektet uppnår uppsatta mål inom tid, kvalitet och ekonomi genom att använda tidsplaner, budget/kalkyl, bygglovshandlingar och rumsbeskrivningar. En viktig del av ditt arbete är att säkerställa att projektet följer uppsatta tidsramar att se till att platschefen och arbetsledare har rätt underlag för sina arbeten.

I rollen ingår att upprätta inköpsplaner i samråd med projektledaren, upprätta ritningar och beställningsunderlag för inköp av material. Du kommer att vara med på interna projekteringsmöten och följa projektet från start till färdig byggnad. Det är ditt ansvar att följa budgeten för projektet, att vara kostnads- och kvalitetsmedveten och regelbundet konkurrensutsätta leverantörer.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med minst två års praktisk erfarenhet av projektering inom husbyggnad och fem års erfarenhet inom byggbranschen, där även praktisk erfarenhet som snickare är meriterande. Vi ser att du har en utbildning inom byggnadsteknik från högskola, universitet eller yrkeshögskola. Du har god kunskap i Office-paketet samt kunskap att rita i AutoCAD och/eller Revit. Du har förståelse för tekniskt komplexa projekt och kapacitet att driva byggprocesser, med en helhetssyn på byggprojektet, förståelse för byggprocessens alla delar och tidsplanering för inköp. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, eftersom en viktig del av tjänsten handlar om hantering och framtagande av dokument. På Lindborg värdesätter vi kunskapsöverföring mellan medarbetare, därför är det viktigt att du är öppen för att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper till organisationen.


Din profil
Vi värdesätter dig som har ett skarpt logiskt tänkande som kan fatta välgrundade beslut även under press. Du är strukturerad och organiserad, och har förmågan att hantera stress på ett konstruktivt sätt. Din lösningsorienterade och analytiska inställning gör att du snabbt kan identifiera och lösa problem som uppstår under projektens gång. Dessutom är du en lagspelare som trivs med att arbeta i ett engagerat och samarbetsvilligt team.

Ansökan
På Lindborg erbjuder vi en nyckelroll genom hela byggprocessen, passion för hantverkskonsten, stort utrymme för personlig utveckling, långsiktigt och hållbart arbete, generös personalomsorg, frihet under ansvar och en härlig, sammansvetsad arbetsmiljö.

Övrigt:
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Forsberg Kyller på telefon 0733-51 27 09. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2024-08-03.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lindborg söker erfaren Byggnadsingenjör! Lindborg är ett familjeföretag med lång byggtradition. Att framtiden växer på träd visste vi redan för ett halvt sekel sedan. Vi samarbetar med våra kunder för att skapa den bästa möjliga byggnaden. Vi använder nästan alltid limträ och har utvecklat ett system som stödjer kunden genom hela processen, från idé och behov till en nyckelfärdig byggnad anpassad efter kundens specifika behov, önskemål och verksamhet. Vi har ett färdigt system för byggnation i limträ och vet exakt vilka steg vi ska ta för att leverera det vi har fått förtroende att bygga. Hela vägen från skiss till sista skruv. Att tänka långsiktigt och använda oss av vår hantverkarmässiga precision är en självklarhet. Likaså att värdesätta vårt sammansvetsade gäng och erbjuda en familjär stämning med bland annat eget gym i våra lokaler. Vi vill att du ska ett givande arbete och samtidigt kunna få ihop livspusslet.