Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Växelmedarbetare / trafikledare på 65 % till Uppsala Taxi

Sista ansökningsdag
11 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för att ge god service och trivs med att arbeta med dator som främsta arbetsverktyg? Uppsala Taxi söker nu växelmedarbetare/trafikledare till en tjänst på 65%. Bli en del av ett team som präglas av god stämning och gemenskap!

Om tjänsten

Det här är ett vikariat i två år på 65 %. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Uppsala Taxi. Det finns goda möjligheter att Uppsala Taxi erbjuder dig en anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och dem en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Uppsala Taxi 100 000 AB har servat Uppsalas invånare med taxi dygnet runt sedan 1926 och är det största taxibolaget i Uppsala. De har dagligen 130 bilar körandes i Uppsala med omnejd. De ligger i framkant när det kommer till trafikledningssystem. Växeln är öppen dygnet runt och du kan boka din taxi via telefon, nätet eller i deras app.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot bokningar från kunder via telefon och mail. Det inkommer samtal från kunder som behöver boka olika former av transporter, som du lägger in i företagets datasystem. Bokningar som inkommer via mail och andra system är inte alltid kompletta och du ser därmed till att du får all information som behövs för att bokningen ska vara komplett. Arbetstiderna är förlagda i olika pass och du får ett rullande schema där det förkommer både dag-, kväll-, natt- och helgpass. Du tillhör ett team som präglas av god stämning där ni hjälps åt och stöttar varandra i olika frågor.

Du erbjuds en introduktion för att skapa en förståelse för företagets arbetssätt och system. Du kommer bland annat få en karta över stan och göra olika tester under introduktionen. Detta är en tjänst på 65 % men där det finns chans till att det blir mer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
* Meriterande med arbetslivserfarenhet som kundservicemedarbetare eller liknande
* God lokalkännedom är meriterande

Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Du sätter alltid kunden i fokus och lägger ner tid på att skapa god kontakt med dem. För att trivas i den här rollen gillar du att jobba i ett högt tempo och kan hantera en hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.