Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Onsite-supporttekniker till GlobalConnect

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

För dig med ett tekniskt IT-intresse och ett stort engagemang finns nu chansen att arbeta i ett projekt där du erbjuds en spännande vardag i en expansiv bransch. Vi söker dig som delar GlobalConnects vision att göra tekniken tillgänglig och enkel för alla anställda. Brinner du för att få fram den bästa leveransen kopplat till både teknik och människa är du den vi söker. Vi ser fram emot din ansökan!Om tjänsten

GlobalConnect är en ledande leverantör av infrastruktur och fiber, dedikerade att skapa en smidigare vardag för sina kunder. De är engagerade i att främja hållbar utveckling genom att integrera etik, miljöhänsyn, sociala och ekonomiska frågor på lång sikt. Som Onsite-supporttekniker i detta projekt arbetar du med ett omfattande datoruppgraderingsprojekt där du ansvarar för att byta ut och installera om ca 700 datorer. Inledningsvis kommer du att fokusera på två specifika områden, men på sikt kan du få större ansvar i andra delar av projektet. Arbetet innebär att du avemballerar datorer, förkonfigurerar dem enligt en guide och säkerställer att de fungerar som de ska innan de lämnas ut till användare. Du kan också behöva resa till andra kontor för att leverera och installera datorer på plats. Eftersom arbetet innefattar att organisera och samordna utbytet av flera enheter, kommer du att behöva kontakta berörda användare för att bestämma tid för när de kan hämta sina nya datorer. Vid problem eller oklarheter förväntas du ta initiativ genom att ringa och ta reda på nödvändig information för att lösa situationen. Dessutom kommer du att ge support till användare som övergår från ett äldre system till en molnbaserad plattform, vilket innebär att du behöver vara beredd på att svara på frågor och guida dem genom den nya tekniken. Kort sagt, din roll kommer att vara både teknisk och kommunikativ, med ett tydligt fokus på att säkerställa en smidig övergång för alla berörda. Du välkomnas in i ett härligt team där ni tillsammans utvecklas och erbjuder den bästa servicen till GlobalConnects interna användare.

Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos GlobalConnect. Uppdraget kommer att vara på heltid och förväntas pågå minst fram till årsskiftet. Det kan finnas chans till förlängning och överrekrytering, förutsatt att utrymme för det finns och att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Att bli en del av en organisation med stort utrymme för kreativt tänkande där dina initiativ och idéer värdesätts
 • Arbete hos en organisation där våra nuvarande konsulter beskriver det som en fantastisk arbetsplats
 • En gedigen introduktion för att ge dig de bästa förutsättningarna att få en bra start


Arbetsuppgifter
 • Avemballera och testa datorer
 • Förkonfigurering av datorer
 • Kommunikation och samordning
 • Kontakt med användare
 • Teknisk support


Kvalifikationer
 • Har en avklarad gymnasieutbildning
 • Har god datorvana och en nyfikenhet att lära dig mer
 • Är mycket bekväm med Office-paketet, främst Excel
 • Innehar B-körkort
 • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande, men inget krav, om du har

 • Arbetat i en supportfunktion inom IT tidigare
 • Goda kunskaper i Azure Active Directory och/eller Active Directory

Du är en självgående, lösningsorienterad och prestigelös person. Du trivs med att hjälpa andra och är inriktad på att ge bra service. Du tar gärna egna initiativ och arbetar på ett strukturerat sätt. Eftersom du kommer att samarbeta med olika avdelningar är god laganda och kommunikation viktigt för dig. Dessutom har du en nyfiken inställning och är alltid redo att lära dig något nytt för att utveckla din kompetens.

Övrig information

 • Start: Början av juni
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Uppsala/Stockholm
 • Övrigt: Resor till andra kontor i Sverige kan förekomma
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se