Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

CMC-konsult med bakgrund inom kemi!

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en bakgrund inom kemi och vill jobba med läkemedelsutveckling, särskilt utveckling av aktiv substans? Då kan det vara dig vi söker! Just nu vill vår kund utöka sitt team med en CMC-konsult som kommer att arbeta med regulatoriska frågor under utvecklingsstadiet av läkemedel. Här får du möjligheten att arbeta på en arbetsplats med hög kompetens och mycket gemenskap samtidigt som du bidrar till att föra utvecklingen av nya läkemedel framåt!



Om tjänsten

Vår kund är ett företag med ett 20-tal anställda som hjälper sina kunder att hitta rätt i ett komplext och föränderligt regulatoriskt landskap. Medarbetarna har lång erfarenhet från både industri och myndighet och analyserar och tolkar information om regelverk i förhållande till vetenskapliga data för hitta lösningar som driver projektet framåt.

I rollen som CMC-konsult kommer du att arbeta med regulatoriska frågor kopplat till CMC (chemistry, manufacturing and control), med särskilt fokus på utveckling av aktiv substans. Du kommer att arbeta under utvecklingsprocessen av läkemedel och vara rådgivande gentemot kunderna. Detta kommer du att göra tillsammans med ett sammansvetsat team om fyra personer som samtliga besitter hög kompetens och där möjligheterna att lära av varandra är oändliga.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till överrekrytering direkt av vår kund om samarbetet uppskattas av båda parter.

Du erbjuds

  • Att vara del av en arbetsplats som genomsyras av engagemang, gemenskap och kompetens
  • Uppdrag som erbjuder mycket variation i det dagliga arbetet
  • Stor möjlighet till professionell utveckling och kompetenshöjning


Arbetsuppgifter

Som CMC-konsult kommer du att arbeta med regulatoriska frågor inom chemistry, manufacturing and control under utvecklingsstadiet av läkemedel. Du kommer att vara en rådgivande part och expert gentemot företagets kunder avseende samtliga aspekter inom det regulatoriska området vilket omfattar bland annat;

  • Strategier och långsiktiga planer
  • Dokumentation
  • Analys av resultat och utredning
  • Utvecklingsfrågor


Kvalifikationer
  • Har en universitets- eller högskoleutbildning inom kemi (analytisk, organisk eller annat för läkemedelsutveckling relevant område)
  • Har en relevant forskarutbildning alternativt arbetslivserfarenhet inom ett relevant område
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet

Det är meriterande om du har

  • Arbetat med utveckling av tillverkningsmetoder för aktiv substans

För att lyckas och trivas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Analytisk
  • Intellektuellt nyfiken
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se