Hoppa till innehåll

Elmontör till Revent International

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ditt nya jobb:Detta är ett inhyrningsuppdrag till vår kund Revent i Upplands Väsby. Företaget är ledande designer ochtillverkare inom bakugnar. För rätt person finns det goda möjligheter till att bli anställd direkt hos uppdragsgivaren efter en tid.Arbetsuppgifter:Som elmontör/elkopplarehos Reventkommer du att arbeta med montering av kretskort ochel utrustning enligt ritning.Du kommer utföra märkningar, funktionstester, isolationstesterav företagets olika ugnsmodeller i produktionsmiljö.

Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter till att utveckla dina yrkeskunskaper.Heltid 40 h/veckanDagtid måndag-fredag

Din bakgrund:Personen vi söker har minst gymnasieutbildning gärna mot el/elektronik ellerfordon, finns eftergymnasial utbildning inom el/elektronik, går det också bra.I företaget finns väldigt goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Krav:

 • Erfarenhet av montering
 • Svenska i tal och skrift

     Du som person:Att ta eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du gillar att arbeta med förbättringar och kommer ofta med nya idéer.Du kan arbeta självständigt såväl som i samarbete med kollegor. Du har en vilja att lära dig nytt, får saker gjorda och förstår vikten av nöjda kunder.

     Du är med fördel:

     • Noggrann, självgående och en lagspelare
     • Positiv och skötsam
     • Teknik och El intresserad
     • God Kommunikativ förmåga

     Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

     Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

     Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

     Skicka in din ansökan direkt, uppdraget startar omgående.

     Ansök nu

     Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se