Hoppa till innehåll
Skanska Rental logotyp

Lagerarbetare med maskinkunskaper till Skanska Rental!

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en lagerabetare med maskinkunskaper till Skanska Rental i Upplands Väsby!

Om tjänsten
Tjänsten som lagerarbetare på Skanska Rental innebär framförallt arbete med in- och utleverans samt plock. Tillsammans med övriga kollegor skapar ni förutsättningar att hantera logistiken på ett professionellt sätt.

Här blir du en del av en engagerad, sammansvetsad och trevlig grupp. Det är en bred och rolig tjänst där du får lära känna en stor del av verksamheten!

Tjänsten är en del av vår uthyrningsverksamhet och behovet är inledningsvis från september fram till årsskiftet. Eventuellt kan det finnas möjligheter till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av lager/logistikarbete. Då en del av arbetet innefattar besiktningar på maskiner krävs det att du har goda maskinskunskaper och ett tekniskt intresse. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med byggmaskiner, ser vi det som starkt meriterande!

Truckkort är meriterande och erbjuds annars i samband med anställning. B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att trivas och lyckas i rollen efterfrågar vi en person med hög servicekänsla. Arbetet kommer stundtals vara fysiskt krävande varpå det kräver en god fysik. Som person är du lösningsorienterad och inte rädd för att hugga i när det behövs. Arbetet innebär ett nära samarbeta med Skanska Rentals övriga avdelningar så det är viktigt att du är en god lagspelare!

Övrigt
Placering: Skanska Rentals verkstad i Upplands Väsby
Start: September 2024
Arbetstider: Dagtid måndag-fredag enligt ök
Omfattning: Heltid hösten 2024
Lön: Lön enligt kollektivavtal och genomsnittligt förtjänstläge

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.
Skanska Rental logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. De hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska Sverige samt externa kunder. De hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.