Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Deltids truckförare sökes till Adeccos kund Primulator AB i Upplands Väsby

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som truckförare kommer du att arbeta hos vår kund Primulator AB i Upplands Väsby. Som truckförare kommer du få möjlighet att bidra med ett arbete som säkerställer att produktionen kan fortsätta på ett smidigt sätt. Du kommer att arbeta med motviktstruck.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning

Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag via oss på Adecco. Uppdraget är främst vid behov mellan v29 till v31, där du jobbar dagtid 2-3 pass i veckan mellan 12:00-17:00. Behovet kan skifta och kan behövas omgående, därför är det viktigt att du är flexibel.

Om dig
Vi söker dig som trivs i en fartfylld arbetsmiljö och gillar att arbeta med kroppen. I arbetsuppgifterna ingår många praktiska och fysiska moment. Du innehar B-körkort och truckkort A1-B4. Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men inte ett krav.

Vidare ser vi att du är en positiv lagspelare som arbetar på ett noggrant, produktivt och säkert sätt. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa alldeles utmärkt för uppdraget!

Krav för tjänsten är:
Truckkort A1-B4

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Amila Dresevic på nummer 073 864 78 61

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, Sommarjobb, Primulator AB, Adecco, Upplands Väsby, Uppsala

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.