Hoppa till innehåll
Hansen Caravan AB logotyp

Husbil och husvagnssäljare

Sista ansökningsdag
24 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi expanderar och söker en husbils och husvagnssäljare. Du kommer att bli en viktig kugge i vår framtid med din erfarenhet och goda humör.
Du kommer dagligen att möta de viktigaste personerna hos oss – våra kunder! Därför sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi är på jakt efter dig som älskar att ge service som överträffar förväntningar, stresstålig och förmågan att bygga långsiktiga relationer.
Vi söker dig som har säljerfarenhet, gillar fordon och innehar körkort. Då vi fortfarande är en liten arbetsplats så får man rycka on där det behövs, vilket gör arbetet väldigt omväxlande.
Du får: Jobba i en rolig bransch som är på uppåtgående med härliga kunder och kollegor.

Heltidsarbete där arbetstiden kommer att schemaläggas, viss tid av den kommer att vara helger. Vår högsäsong är hektisk och arbetsam men rolig. Lågsäsongen (nov- feb) är mycket av en planeringstid och förberedelse för högsäsongen. Placering Upplands Väsby.

Skicka din ansökan till: info@hansencaravan.se (Intervjuer sker löpande)

Hansen Caravan startades 2012 och levererar frihet på hjul. Vi ingår i Hymer Center och är återförsäljare av Hymer, Carado husbilar och Eriba husvagnar. Till detta har vi en stor tillbehörsbutik med allt som behövs för ett bekvämt liv i fritidsfordonet.
Hansen Caravan AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 november 2024 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hansen Caravan startades 2012 och levererar frihet på hjul. Vi ingår i Hymer Center och är återförsäljare av Hymer, Carado husbilar och Eriba husvagnar. Vi säljer även begagnade fritidsfordon av alla fabrikat. Till detta har vi en stor tillbehörsbutik med allt som behövs för ett bekvämt liv i fritidsfordonet.