Hoppa till innehåll
AB Väsbyhem logotyp

Kvartersvärd

Sista ansökningsdag
10 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker Kvartersvärd till Väsbyhem

Väsbyhem är en av Sveriges bästa arbetsplatser och nu söker vi en händig, lyhörd och engagerad kvartersvärd som vill vara med och bidra i vår resa mot målet - Sveriges nöjdaste kunder. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att tillsammans med dina härliga kollegor göra skillnad för våra hyresgäster. Vill du dessutom arbeta i en kultur som värdesätter gemenskap och ger dig goda förutsättningar till livsbalans mellan arbete och fritid? Välkommen till oss på Väsbyhem!

Hos oss har du ett stort ansvar men även stor frihet att planera dina arbetsdagar som ofta är väldigt omväxlande. Du kommer bland annat arbeta med inre och yttre fastighetsskötsel, ronderingar, tillsyn, besiktningar och underhåll. Kontakt med externa entreprenörer för beställning och uppföljning av reparationer och andra åtgärder i våra fastigheter är också en del av arbetsvardagen.

Men din allra viktigaste arbetsuppgift är att vara Väsbyhems ambassadör och ansikte utåt. Du har daglig kontakt med hyresgäster och är den person de vänder sig till med frågor, funderingar och förbättringsförslag. Du ser till att de känner sig hörda och uppskattade och arbetar ständigt för att förbättra deras boendemiljö. Som kvartersvärd deltar du också i bomöten och olika aktiviteter för att stärka gemenskapen bland hyresgästerna

Förutom dina formella arbetsuppgifter bidrar du även till ett nära och prestigelöst samarbete med dina engagerade och kompetenta kollegor. Vi värdesätter en laganda där vi stöttar varandra och samarbetar för att nå gemensamma mål, vilket skapar en positiv arbetskultur och en trygg arbetsmiljö.

Om dig:
Vi söker dig som har en naturlig förmåga att skapa förtroende och bygga starka relationer, både med hyresgäster och kollegor. Med din fingertoppskänsla för service strävar du alltid efter att göra det där lilla extra. Du är strukturerad och har lätt för att växla mellan praktiska och administrativa arbetsuppgifter. När tempot stiger behåller du lugnet och har förmågan att göra kloka prioriteringar. Ibland kan du ställas inför situationer som kräver snabba lösningar - då använder du ditt mod och omdöme för att fatta beslut om bästa väg framåt.

Krav:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fastighetsbranschen, exempelvis som kvartersvärd, reparatör eller annan tjänst med hyresgästkontakt
  • Goda datorkunskaper
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Utbildning inom teknik, fastighetsskötsel och/eller fastighetsförvaltning
  • Goda kunskaper om hyreslagstiftningen
  • Behärskar fler språk än svenska och engelska
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av Väsbyhem? Vi ser fram emot att få veta mer om dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart det är möjligt enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 10 oktober. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Bästa hälsningar,

Din blivande chef Daniel samt HR- och lönehandläggare Sari
AB Väsbyhem logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren