Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Logistikspecialist till PayEx!

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du på jakt efter ett långsiktigt arbete där du kan få utveckla din tekniska kompetens och dina färdigheter inom lager? Har du dessutom en god prioriteringsförmåga och en stark ansvarskänsla? Då kan det vara dig vi söker för rollen som logistikspecialist till PayEx. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!Om tjänsten

Academic work söker för PayEx räkning en logistikspecialist. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med dina två kollegor där ni tillsammans kommer att ansvara för den dagliga planeringen, vilket exempelvis kan handla om planering för leveranser eller större orders. Du kommer bli upplärd av dina kollegor för att kunna installera, konfigurera och aktivera programvaran innan orden paketeras och skickas till kund. Dina arbetstider är från 8-17 på plats på lagret ute i Kungsängen, parkering tillhandahålls.

PayEx är en nordisk grupp med cirka åttahundrafemtio medarbetare i fyra länder och sedan 2017 ett helägt dotterbolag till Swedbank. I PayEx-koncernen ingår också Swedbank Pay, som erbjuder kompletta betallösningar för butik och e-handel. Sedan starten på Gotland 1972 driver de utvecklingen inom sin bransch och är idag Nordens främsta experter på fakturerings- och finansieringstjänster. De hjälper dagligen våra kunder med alla typer av tjänster inom rating och billing, faktura- och reskontrahantering, inkasso, kredithantering och finansiering.

Denna tjänst kräver utdrag från belastningsregistret, vänligen ansök om detta hos polisen i samband med att du skickar in din ansökan då det kan ta upp till två veckor att få hem. Rätt utdrag hittar du här!Arbetsuppgifter
 • Installera, konfigurera och aktivera programvaran.
 • Ansvara för lagerhantering och att lagersaldon stämmer.
 • Säkerhetsställ att kortterminalen levereras korrekt.
 • Hantera inkommande och utgående leveranser.
 • Kvalitetskontroll av returnerade produkter.
 • Säkerställa att fakturaunderlaget för levererade och reparerade produkter är korrekta och enligt avtal.
 • Tillhandahålla stöd och relevant information för PayEx prognoser för beställning av nya produkter från leverantörer.
 • Säkerställa en ren, säker och praktisk arbetsmiljö.


Kvalifikationer
 • Har en avslutad gymnasial utbildning, förslagsvis inom teknik.
 • Har ett stort tekniskt intresse, vilket exempelvis kan innebära förståelse för nätverksdelar.
 • Har körkort samt tillgång till bil, då det krävs för det geografiska läget.

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av lager.
 • Tidigare erfarenhet av kortterminaler.

Rollen kräver att du som person är ansvarstagande och flexibel, att du kan se vad som behöver göras och kunna prioritera utifrån det. Vi ser även att du som person är stresstålig och kan hantera båda toppar och dalar.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Förändringsbenägen
 • Tillitsfull
 • Stresstolerant
 • Social
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se