Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Mjukvarutestare till Metria sökes!

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi vill anställa en mjukvarutestare som vill vara med på resan och målet att vara det bästa It-bolaget. Vi satsar på testområdet och vi söker därför en Testare som har intresse av att fortsätta utvecklas genom avancerade och roliga uppdrag.

Information om uppdraget:

På Metria jobbar tio agila utvecklingsteam med att ta fram och vidareutveckla smarta, geografiska IT-lösningar som skapar verklig nytta. Användningsområdena för geodata, det vill säga information om platsers egenskaper, är i det närmaste oändliga och skär genom alla verksamhetsområden.
Vi utvecklar applikationer för webb och mobil, där huvudfokus är att tillhandahålla SaaS-lösningar byggda på vår egen plattform. Vi vill skapa utrymme för innovation, och vi vill att våra medarbetare ska ha ett eget driv att utveckla och utvecklas. Vi lägger stort fokus vid din personlighet och hur du med din erfarenhet och kunskap kan komplettera oss. På Metria arbetar vi aktivt för en vara en jämställd arbetsplats och tror på värdet och nyttan av att se en mångfald av personligheter i utvecklingsteamen.

Detta söker vi:

Är du en erfaren testare som letar efter en ny utmaning? Eller är du ny i branschen och extremt peppad på (ditt kanske allra första) jobb i sådana fall räknar vi med att du har skolbänkens färska kunskaper i ryggsäcken, skinn på näsan och en ödmjukhet inför att det är nu det börjar ”på riktigt”.
För att lyckas i rollen som testare, så tror vi att du är lite ”full i fan”. Med det menar vi att du använder ditt skarpsinne till att hitta vägar att provocera våra system, som ingen kanske tänkt på. Samtidigt är du såklart väldigt strukturerad och dokumenterar dina steg, så att dina fynd går att återskapa och åtgärda. Du tycker nog att det är lika roligt att öka effektiviteten och säkerheten genom automatiska tester och rutiner, som det är att testa manuellt och utforskande.
En egenskap hos dig, som gör att vi tror att du kommer trivas bra hos oss på Metria, är att du med prestigelöshet och humor delar med dig av din kunskap och kreativitet, och därmed bidrar till vår goda stämning.

Placeringsort: Umeå eller Luleå med möjlighet att arbeta en del på distans
Villkor: Tjänsten är på heltid.
I denna rekrytering samarbetar Metria med StudentConsulting. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Brood på tfn: 070-360 42 12.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sökord: Mjukvarutestare, IT, Testare, Testledare

Sökord: Mjukvarutestare, IT, Testare, Testledare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com