Hoppa till innehåll
Stena Recycling AB logotyp

Chaufför, sommarvikariat – Umeå

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Önskar du arbeta som Chaufför under sommaren? Vi söker just nu tre sommarvikarier som har en med hög känsla för service och som trivs bakom ratten!

Om rollen
I rollen som chaufför får du en omväxlande vardag med spännande utmaningar. Hos oss är du vårt ansikte utåt då du besöker våra kunder och samarbetspartners för att hämta återvinningsmaterial. Vi kör baktömmande sopbilar och skåpbilar som samlar in våra kunders avfall. På så vis ger vi uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning på nytt. I tjänsten ingår också ett visst ansvar för förebyggande underhåll av fordon samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner.

Exempel på arbetsuppgifter du kommer att utföra:
  • Följa körlistor och använda färdskrivaren enligt gällande regler
  • Rapportera avvikelser avseende rutter
  • Medverka i det aktiva förbättringsarbetet gällande kvalitet, arbetsmiljö och säkerhet
  • Medverka till en bra arbetsmiljö, god hälsa och ett gott arbetsklimat
Tjänsten är ett sommarvikariat som sträcker sig mellan 3 juni och 16 augusti. Arbetstid är 06:00-15:00 måndag till fredag och du kommer att utgå från vår anläggning i Umeå och köra turer i Umeå med omnejd.

Om dig
Vi tror att du som söker är en person som trivs i en serviceinriktad roll där du får träffa många kontakter, både olika kunder och en hel del kollegor. Du tycker om att utvecklas och trivs bäst med att arbeta smart för att få arbetet gjort på ett säkert och effektivt sätt. Du har ett positivt förhållningssätt, är lyhörd och ödmjuk inför uppdraget och har lätt för att kommunicera med personer runt omkring dig.

Kvalifikationer
  • C-körkort
  • Giltigt YKB (Yrkesförarkompetensbevis)
  • Digitalt förarkort
  • God lokalkännedom om Umeå med omnejd
  • God kommunikativ och skriftlig förmåga i svenska
Hos oss utvecklas du!
Vi erbjuder en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll börjar din medarbetarresa med en gedigen introduktionsutbildning samt en lokal introduktion där du blir upplärd av en kollega. Vi är måna om dig, därför erbjuder vi dig trygg och utvecklande arbetsplats. Läs mer här.

Information om rekryteringsprocessen
Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi genomför bakgrundskontroll i ett slutskede av rekryteringsprocessen.
Stena Recycling AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1850 engagerade medarbetare på 95 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.

Varmt välkommen till en framtidsbransch - det börjar med dig!