Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Avtalshanterare till välkänt företag!

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en stjärna på administration och vill få möjligheten att ta steget in i ett etablerat och spännande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Avtalshanterare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Efter tiden som konsult finns goda möjligheter till en fortsatt karriär hos företaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Josefine.haggstrom@pn.se

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett härligt team på ca 15 medarbetare där du arbetar med service och support till företagets externa samarbetspartners och interna medarbetare. Du agerar många gånger spindel i nätet och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta hantering av hyres- och leasingavtal, ärendehantering via mail och telefon samt validering och support gentemot interna avdelningar och samarbetspartners.

Vi söker dig som:
Tidigare arbetat med exempelvis kundsupport, administration eller ekonomi. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med leasingavtal eller inom bank. Vidare är det positivt om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller arbetat med kund- och leverantörsreskontra.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är serviceinriktad och tycker om att samarbeta med såväl kunder som kollegor. Vidare tror vi att du är noggrann då arbetet kräver det, samt att du är duktig på att kommunicera såväl på svenska som engelska i tal och skrift.

START: September/oktober evt tidigare
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, Josefine.haggstrom@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!