Hoppa till innehåll
Prezero recycling AB logotyp

Miljöarbetare med C-kort till Umeå

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vilka är arbetsuppgifterna?

Vi vill förstärka vår verksamhet i Umeå med ytterligare en miljöarbetare. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att köra containerbil, baklastare och flakbil.

Vad erbjuder vi dig?
Som miljöarbetare hos oss har du ett självständigt, flexibelt och varierat arbete. Vi på PreZero erbjuder en arbetsplats med familjär stämning där vi hjälper och stöttar varandra. Utan våra medarbetare, ingen verksamhet. Vi har ett starkt fokus på att både stötta din utveckling på jobbet och underlätta för dig att kombinera arbetet med allt annat som livet erbjuder och kräver. Tillsammans bidrar vi varje dag till den cirkulära ekonomin och en mer hållbar framtid. Något som ger engagemang och stolthet oavsett yrkesroll. Vi är noga med att bry oss om varandra, jobba säkert och ha kul på arbetet.

Vem söker vi?
Vi letar efter en engagerad person som möter utmaningar med en positiv attityd. Du får gärna tycka om att lära dig nya saker och att variera självständigt arbete med teamarbete där vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål. För dig är det en självklarhet att sätta kunden i fokus och ha ett serviceinriktat arbetssätt.

C-kort och YKB är krav och du är ett föredöme i trafiken. Har du erfarenhet av branschen sedan tidigare är det värdefullt. Har du ADR är det meriterande.
Egen bil krävs då kollektiv trafik saknas till arbetsplatsen

Vi på PreZero ser på mångfald som en av våra största styrkor och vi
strävar efter att skapa en arbetsplats där alla medarbetare känner sig inkluderade och uppmuntrade att bidra. Vi välkomnar alla sökande oavsett bakgrund och livssituation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag snarast. Placering i Umeå.

Vi är nyfikna på vem du är och varför du söker just denna tjänst. Ansök senast den 30:e april eller redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval.

PreZero strävar mot att främja varje medarbetares professionella utveckling samtidigt som vi stödjer en sund balans mellan arbete och privatliv. Vår företagskultur präglas av en familjär atmosfär och vi känner stolthet över att dela visionen om en mer hållbar morgondag. PreZero Sverige är ett avfalls- och återvinningsföretag som ingår i det internationella miljöbolaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i elva länder. I Sverige är vi cirka 1 200 medarbetare på drygt 60 orter.


Prezero recycling AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren