Hoppa till innehåll
Portbolaget i Umeå AB logotyp

Montör/servicetekniker

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Är du praktiskt lagd och tekniskt intresserad? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som industrimontör till Garageportexperten i Umeå.

Är du duktig på att montera, reparera och serva? Jobbet som vi erbjuder är varierande och omväxlande och passar en person som trivs i en självständig, kreativ, utvecklande och flexibel roll.

Som garageportexpert monterar, reparerar och servar du industriportar året om. För att lyckas i din roll ser vi att du gillar kroppsarbete och lägger stort vikt vid att du kan agera problemlösare och behålla lugnet när du ställs inför utmaningar i ditt arbete. Självklart med hjälp av dina kollegor, men i första hand på egen hand.

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet av arbete inom montage/service, gärna med kundkontakt.
  • Har någon form av elkunskap och erfarenhet av praktiskt arbete. Det kan vara kunskap inhämtad på annat sätt än dokumenterad utbildning.
  • B-körkort.
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Heta arbeten och liftutbildning är meriterande, men går också att lösas vid anställning.
  • Om du har kunskap om hydraulik och/eller smide är även detta meriterande.
  • BE-körkort är meriterande.
Du kommer i första hand få uppdrag på industrisidan, men ibland kan även arbetsuppgifter på villasidan förekomma.

Anställningsform: Tillsvidare.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Varmt välkommen att ställa frågor om tjänsten. Dessa besvaras av Gill Hansen Nilsson, Garageportexperten Umeå: 090-206 65 32.

Låter det som en tjänst som skulle passa dig? Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Portbolaget i Umeå AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Garageportexperten är marknadsledande inom garageportar och har branschens bredaste utbud. Det är vi väldigt stolta över. Vi arbetar utifrån kedjans värdeord; glädje, professionalism och engagemang och genomsyrar både kundrelationer och klimatet mellan kollegor. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder, och ses flera gånger om året för att skapa ett högpresterande gemensamt team vid till exempel utbildningstillfällen, kickoffer och digitala möten. Här kan du läsa mer om oss: www.garageportexperten.se