Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Sales Engineer till Murrelektronik!

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet från teknisk försäljning och kunskap inom el eller automation? Är du resultatinriktad och vill arbeta i en roll där du erbjuds mycket frihet under ansvar? Då har du nu chansen att bli en del av Murrelektronik. Som Sales Engineer hos dem kommer du att få leverera innovativa lösningar samtidigt som du skapar långsiktiga kundrelationer och affärer. Du kommer erbjudas stora möjligheter till att utvecklas i din roll och inom bolaget och även välkomnas till ett företag med härlig organisationskultur där du har roligt på jobbet! Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten
Murrelektronik är en global ledare inom utveckling, tillverkning och distribution av automationslösningar. De erbjuder högkvalitativa och innovativa produkter framtagna efter marknadens behov. Deras produkter kan delas in i fyra huvudområden: Elektronik i elskåpet, Gränssnitt, Kablar/kontaktdon och I/O-system. Företaget växer och nu söker vi en Sales Engineer till norra Sverige.

I rollen kommer du ingå i den svenska säljorganisationen bestående av åtta medarbetare placerade i Göterborg, Stockholm, Helsingborg och Umeå. Som säljare kommer du arbeta med försäljning av företagets tekniska lösningar till befintliga kunder inom den producerande industrin. Ditt försäljningsdistrikt kommer från Umeå och norr över, där möten kommer att genomföras både digitalt och fysiskt ute hos kund. I din nya tjänst kommer du att få en gedigen introduktion så att du på bästa sätt kan komma in i din roll samt få god kännedom kring företagets produktsortiment. Du kommer även att samarbeta nära dina säljkollegor och företagets tekniska produktexperter.

Hos Murrelektronik erbjuds du:
* En teknisk och kundnära roll på ett spännande företag i en expansiv fas.
* Möjligheten att arbeta med nytänkande och kreativa lösningar som skapar stor affärsnytta för dina kunder.
* Attraktiv lönemodell, förmånsbil & goda karriärs-och utvecklingsmöjligheter inom bolaget både nationellt och internationellt.
* En härligt organisationskultur där företaget arrangerar roliga aktiviteter både internt och med företagets kunder.

Personprofil
Den här rollen passar dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och som drivs av att skapa goda affärer och långsiktiga kundrelationer. Vi ser att du är självgående och har ett stort eget driv, där du motiveras av arbeta mot uppsatta mål samt analysera och följa upp dina resultat och KPI:er. Vi ser även att du är en teamplayer där du gärna delar kunskap med dina kollegor och där ni firar era framgångar tillsammans. Vidare ser vi gärna att du:
* Har kunskap och erfarenhet inom el eller automation.
* Har erfarenhet från en roll inom teknisk B2B-försäljning.
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
* Har B-körkort.
Det är meriterande om du:
* Har en teknisk eftergymnasial utbildning, gärna inom el eller automation.
* Har erfarenhet inom konstruktion eller av att programmera i PLC eller Scada-system.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en blivande roll som Sales Engineer hos Murrelektronik.

Övrigt
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Omfattning: Heltid.
Placering: Umeå.

Företagspresentation
Murrelektronik är ett internationellt familjeägt företag inom automationsindustrin med över 3 000 anställda. Vårt uppdrag är att optimera maskin- och anläggningsinstallationer, vilket ökar våra kunders konkurrensfördelar. Vi är en global ledare inom utveckling, tillverkning och distribution av automationslösningar. Våra produkter kan delas in i fyra huvudområden: Elektronik i elskåpet, Gränssnitt, Kablar/kontaktdon och I/O-system. Våra högkvalitativa innovativa produkter och vårt fokus på marknadens behov skiljer oss från mängden. Vår kundorienterade strategi säkerställer att våra skräddarsydda lösningar förbättrar dina tillämpningar.

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.