Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
10 september 2024 (9 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Vi söker en skrotarbetare med rätt inställning! Är det du?

Vill du ha ett fysiskt arbete där man trivs och har kul på jobbet? Vi är ett skrotföretag som växer, och nu söker vi en alert och positiv person som vill växa och utvecklas tillsammans med oss!

Det primära är inte dina förkunskaper/utbildning, utan att du är rätt person för jobbet.


Om oss

Norrlands Järn & Metall AB är en ledande aktör inom metallåtervinning och skrothantering i norra Sverige. Med anläggningar i Sundsvall och Umeå samt verksamhet över hela Norrland och delar av Nordnorge, erbjuder vi våra kunder högkvalitativa och flexibla lösningar.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara mottagning, sortering, bearbetning och hämtning av metallskrot inom Umeå, men även delaktighet vid rivningsjobb samt skötsel och rengöring av maskiner och verktyg.

Din profil

Eftersom vi alla möter våra kunder är det viktigt att du är social och har ett vänligt bemötande. Vi ser framemot att utbilda dig i vårt sätt att hantera skrot. Du behöver ha B-körkort och kunna basal svenska i tal och skrift, samt enklare matte.

Även om dina arbetsuppgifter är strukturerade är ingen dag den andra lik, så flexibilitet inom en fast ram är en del av vårt arbetssätt.

Vi söker en noggrann, praktiskt lagd person som arbetar strukturerat och säkert, samt lämnar rent och snyggt efter sig. Du behöver vara självständig och kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter, samt trivas med fysiskt arbete.

Kvalifikationer:

  • B-körkort
  • Grundläggande matte
  • Grundläggande svenska i tal och skrift


Vi erbjuder

En varm och dynamisk arbetsmiljö, med engagerade kollegor. Självständigt arbete där du har stor frihet under ansvar att utveckla arbetet så det passar dig. Du kommer att lära dig hantera olika verktyg och maskiner samt öka dina kunskaper om miljöarbete och återvinning.

Omfattning och tillsättning

100% tillsvidare eller tidsbegränsad anställning, tillsättning enligt överenskommelse.

Ansök

Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till: jobb@norrlandsmetall.se. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande så vänta inte med att höra av dig!

Frågor och funderingar

Om du undrar över något, maila till info@norrlandsmetall.se, ring eller skicka ett sms till Thomas 070-6504120.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se