Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Kundservicemedarbetare till VK Media

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Lukas går vidare till studier och vi söker därför en ny stjärna till VK Medias kundservice. Du kommer ingå i ett tajt och glatt gäng i en utvecklande och lärande miljö där ärenden inom prenumerationer, privatannonser och bredband hanteras. Med feedback från läsare och prenumeranter bidrar avdelningen till att vidareutveckla koncernens produkter och tjänster. Har du stenkoll på bredband, är serviceinriktad, driven och gillar försäljning? Då kommer du trivas bra i denna roll! VK Media är ett mediehus i Västerbotten med flera olika varumärken, produkter och tjänster. Med teknik i världsklass, passion och initiativkraft når koncernen över 100 000 människor i Sverige med och genom våra produkter, varje dag. På VK Media arbetar vi alla för samma syfte: öppenhet, demokrati och det fria ordet. Här arbetar cirka 160 medarbetare och experter inom en mängd områden. Följ med på vår förflyttning från ett klassiskt tidningshus till Europas ledande lokala mediehus. Läs mer på: https://vkmedia.se/

Dina arbetsuppgifter
Rollen som kundservicemedarbetare på VK Media innefattar en mix av försäljning, kundservice och teknisk support inom främst bredband och prenumeration där du ger såväl nya som befintliga kunder en bra upplevelse i sin kontakt med VK Media. Kundkontakten sker via inkommande- och utgående samtal, e-post, events mm. Du kommer att erbjudas ett varierande jobb i en engagerande miljö där du och dina kollegor varje dag utvecklas tillsammans.

Din profil
För att lyckas i denna roll behöver du ha god erfarenhet av att jobba med bredband och gärna också erfarenhet av försäljning och kundservice. Din arbetslivserfarenhet är inte det viktigaste då vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och din vilja att utvecklas men du behöver ha ett tekniskt intresse och gilla försäljning. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt, är duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift och kan bemöta alla kunder med en positiv attityd. Du har ett eget driv, gillar att arbeta i team och kan dela med dig av kunskap till andra. Vi värdesätter sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi vill ta vara på de kvaliteter som jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald kan tillföra vår verksamhet.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta Konsultchef Jennifer Åström Gustafsson via tfn: 073 351 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt, men absolut senast den 10 september via www.clockworkpeople.se Varmt välkommen med din ansökan!

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.