Hoppa till innehåll
Lundgrens Hyvleri logotyp

Maskinoperatör/Sorterare till Lundgrens Hyvleri i Nyåker

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Om tjänsten
Som Maskinoperatör hos Lundgrens Hyvleri kommer du arbeta i vårt Hyvleri i Nyåker med hyvling och sortering av interiöra produkter.

Du kommer att arbeta som operatör och rotera mellan olika arbetsstationer i vår fabrik. Kvalitetskontroll av hyvlade produkter är en viktig dela av arbetet. Vidare kommer du att hämta material/råvara och ställa om maskiner vid sortbyte. Lättare underhåll av produktionsutrustning kommer också att ingå i tjänsten. Detta är en utvecklande möjlighet för dig som vill lära dig mer och ta ansvar på ett företag där alla jobbar tillsammans.

I din roll som Maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

* Sköta maskiner i produktionen.
* Kvalitetskontroll av hyvlade produkter.
* Ställa om maskinerna vid sortbyte.

Tjänsten som Maskinoperatör är en direktrekrytering till Lundgrens Hyvleri i Nyåker med start enligt överenskommelse. Här blir du en del av ett härligt team i ett växande företag där kvalité, förtroende och ansvar står i fokus. Genom yrkesstolthet och hög energi kommer ni tillsammans ta företaget vidare.

Om dig
Du har en Teknisk utbildning gärna mot träindustri. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet i en liknande roll. Du har B-körkort.

Du har en positiv och flexibel inställning och har lätt för att lära och blir snabbt självgående. Du är också ansvarsfull, lugn och stabil.

Viktigt för tjänsten är:

* Träkunskap från studier eller arbetslivserfarenhet.
* En positiv, självgående och ansvarsfull personlighet
* Svenska i tal och skrift

Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Lundgrens Hyvleri AB

Lundgrens Hyvleri är ett företag söder om Umeå som inriktar sig på hyvlade fabriksmålade träpaneler. Vi har blivit en del av Hasås i Norge som också ägs av AT-Skog i Sydnorge. Båda företagen har en lång historia, och människorna där är fulla av liv-precis som vi. Tack vare fokus på bästa kvalité och värderingar växer företaget och efterfrågan på panelerna ökar. Produkterna erbjuds nu i hela Norge och Sverige, och Lundgrens Hyvleri söker en Maskinoperatör som vill vara en del av tillväxtresan. Här är det viktigt att alla trivs, känner personligt ansvar och är måna om företagets framgång och goda rykte.

För mer info om Lundgrens Hyvleri och Hasås kan du läsa mer på hemsidorna:
https://lundgrenshyvleriab.se/ och https://hasas.no/

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Lundgrens Hyvleri med Adecco. Har du frågor kring tjänsten? Kontakta rekryteringskonsult Olof Lundberg på 073-684 77 81 eller olof.lundberg@adecco.se

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via info@adecco.se

Adecco använder tester som en del av rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Lundgrens Hyvleri logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!