Hoppa till innehåll
JMS Vattenrening AB logotyp

Säljare / franchisetagare till JMS Vattenrening Umeå

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bygg upp ett eget sälj och servicekontor i en efterfrågad och växande bransch.

Bli vår lokala vattenreningsexpert i Umeå.


Arbetsbeskrivning:

Som franchisetagare och säljare till JMS Vattenrening säljer och marknadsför du vattenreningssystem till enskilda hushåll, fritidshus och lantbruk med egen vattentäkt.

Du kommer att sälja funktionsprodukter till privatkunder genom mötesbokning och sedan hembesök. Som franchisetagare får du ett eget marknadsområde där du bearbetar dina kunder. Till din hjälp så kommer det finnas tydliga ramar att följa för att lyckas i ditt arbete.

JMS Vattenrening erbjuder ett beprövat system med utbildning, löpande support och stöd. Med rätt aktivitetsnivå och kvalitet i ditt arbete så finns möjligheten att bli framgångsrik i den lukrativa och efterfrågade vattenreningsbranschen.

Tidigare erfarenhet av vattenrening är inte nödvändigt. Däremot behöver du ett eget kapital för att starta och driva ditt eget aktiebolag.

Din profil:
  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning
  • Du är serviceinriktad
  • Meriterande om tidigare arbetat som chef och anställt personal
  • Du brinner för att driva eget bolag
  • Du vill ta JMS konceptet och förvalta det framgångsrikt
  • Du är nyfiken med stor vilja att hela tiden lära dig och utvecklas
  • Du är uthållig och tänker långsiktigt
Övrigt:

Plats: Umeå

Start: Enligt överenskommelse

Förmåner: En 1-årig säljutbildning med Mikael Arndt, inklusive 25 diplomerande kurser i försäljning, live föreläsningar varje vecka. Du har möjlighet att delta i Sveriges största säljevent på Oscarsteatern och en
2-dagars säljkonferens i Marbella för att vassa ännu mer dina sälj färdigheter.

I denna rekrytering samarbetar JMS Vattenrening med rekryteringsföretaget Saleshub. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alexander Gohari på alexander.gohari@saleshub.se

Vi ser fram emot din ansökan!
JMS Vattenrening AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affärsidé – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris.

Idag finns JMS på ett 20-tal orter över hela landet. JMS Vattenrening förser hushåll över hela landet med anpassade vattenrenings lösningar för ett sundare vatten. JMS finns nära sin målgrupp och hjälper privatkunder med allt från analys och installation till underhåll och service.

Bolaget är en trygg partner under hela processen och finns med från första kontakt till installation. JMS vision är att med engagemang och närhet ge kunder en anpassad och hälsosam vattenkvalitet.