Hoppa till innehåll
Hedin Performance Cars logotyp

Platschef Porsche Center Umeå

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?

Hedin Performance Cars AB är Sveriges största Porsche-återförsäljare och är en del av Hedin Bil-koncernen.

Att arbeta på Hedin Performance Cars AB innebär att vara en del av vår tillväxtresa, och vi vill att du ska vara med på den. Du ska känna att du har inflytande och möjlighet att påverka både din egen framgång och våra kunders upplevelse. Vi är ett företag som ser din potential och strävar efter att du ska utvecklas. Dessutom ska det vara roligt att arbeta med oss!

Om rollen

Som Platschef har du det yttersta ansvaret att leda, styra och utveckla anläggningen inom bilförsäljning, verkstad och reservdelar. I rollen ansvarar du för att verksamheten utvecklas i linje med bolagets affärsidé, mål och visioner. I arbetsuppgifterna ingår att leda, utveckla och motivera medarbetarna samt vårda ett produktivt samarbete med generalagenter och övriga återförsäljare av Porsche inom företaget.

Vidare har du som Platschef ett ledaransvar över hela verksamheten samt ett drifts- och resultatansvar. Det innefattar säkerhetsställande av att arbetslagar, skydds- och arbetsmiljölagar efterföljs samt att kvalitet- och miljömål uppnås. Rollen innefattar också resursplanering, rekrytering och säkerhetsställande av att rätt kompetens finns på anläggningen.

Du kommer förutom det lokala ansvaret i Umeå vara involverad i vårat nya Porsche Center Luleå som bli en filial till Porsche Center Umeå. Anläggningen beräknas vara klar till halvårsskiftet 2025.

Nyckelkompetenser/förmågor:
 • Flera års erfarenhet av bilbranschen, försäljning och eftermarknad/verkstad.
 • Dokumenterad erfarenhet av ledarskap
 • Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift
 • Förmåga att motivera dina anställda och få dem att trivas på arbetsplatsen, samtidigt är du inte rädd för att säga ifrån
 • Brinnande intresse för att driva verksamheten framåt och öka försäljning samt lönsamhet
 • Förmåga att driva verksamheten mot uppsatta mål.
 • Du motiveras av utmaningar, har drivkraft och god strukturell förmåga
   Varför jobba med oss?
   Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Som en bonus får du även jobba med ett av bilvärldens starkaste varumärken - Porsche!

   Hedin Performance Cars AB är en del av Hedin Mobility Group koncernen och vi har idag etablerade anläggningar i Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping, Halmstad och Umeå. Med fokus på att leverera helhetslösningar för Porsche arbetar Hedin Performance Cars ständigt för att få Sveriges nöjdaste Porscheägare. Oavsett vilken Porsche du äger eller planerar att köpa, vill vi att du ska uppleva mycket körglädje, och det är vi här för att hjälpa till med. Vi är specialiserade på Porsche, och kommer guida dig rätt.
   Hedin Performance Cars logotyp
   Sök jobbet
   Ansök senast
   18 augusti 2024 (32 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   Hedin Performance Cars AB är en del av Hedin Mobility Group koncernen.

   Sedan 2017 representerar Hedin Performance Cars Porsche på den svenska och norska marknaden. I Sverige finns sex Porsche Center som finns belägna i Halmstad, Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping och Umeå. Utöver våra Porsche Center har vi ytterligare en anläggning i Göteborg, Hedin Performance Skadecenter. På den norska marknaden finns tre Porsche Center i Son, Stavanger och Kristiansand.

   Inom en snar framtid planerar vi att expandera ytterligare i norra Sverige genom att öppna ett Porsche Center i Luleå samt även ett Porsche Center Fredrikstad i Norge.

   På våra fullserviceanläggningar hjälper vi dig med nya- och begagnade bilar, service, reparationer, däckverkstad, däckhotell, vinterförvaring av din Porsche, reservdelar, tillbehör samt bilvård.