Hoppa till innehåll
Fritids Metropolen AB logotyp

Servicetekniker husvagn/husbil

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Patrik Lindgren
Email
Telefon
Vi söker en noggrann och engagerad tekniker för montage, felsökning och reparation av husvagnar & husbilar.

Arbetsuppgifterna för husvagns- och husbilstekniker är av karaktären leveransservice, fuktkontroller, inbyteskontroller, reparationer och nymontering av tillbehör. Arbetet omfattar även felsökning, framförallt inom el, gasol och vatten. El kunskap, framförallt erfarenhet av 12 volt är nödvändigt då det förekommer överallt i husvagnar och husbilar.

Du skall ha vana av systematisk felsökning på 12v samt att använda datorer och andra digitala verktyg i ditt arbete

Tjänsten är väldigt varierad och inte en dag är lik den andra samtidigt som den ställer höga krav på problemlösningsförmåga samt tekniskt kunnande.

Arbetet kräver att du är allmänt händig, då både snickerier, dragning av vattenledningar och reparationer av el och värmesystem är vanligt förekommande.

Tjänsten är heltid och kräver B-körkort, gärna BE / C körkort.

Vi tänker oss att du jobbar med liknande uppgifter idag, inte nödvändigtvis inom husvagn & husbil. Vi lär ut internt på specifika specialområden för just husvagn & husbil om behövligt. Men du måste så klart ha grundförutsättningar och erfarenhet som servicetekniker sedan tidigare.

Kom ihåg att skriva vad du gör idag och varför du söker just detta jobb

Tänk på att urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen, så se till att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Fritids Metropolen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 maj 2024 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fritids Metropolen AB är ett tryggt familjeföretag med ca 10st anställda, du finner oss mellan E4 & E12, strax söder om Umeå i egna stora lokaler. Norrlands största husvagn & husbilsanläggning. Över 4000m2 under tak samt 17500m2 markyta. Vi är en fullserviceanläggning med försäljning, verkstad, butik samt husbilsuthyrning under samma tak. Vi jobbar med stora och välkända varumärken av husvagnar och husbilar från Burstner, Hobby, Polar samt Sunlight. Husbilsuthyrning i samarbete med McRent. Fritids Metropolen AB driver även onlinebutiken fritidsmetropolenonline.se