Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Administration- och kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi får många spännande förfrågningar från våra kunder och söker därmed löpande kompetenser inom administration- och kundtjänstområdet. Vi söker både dig som har arbetat med administration och kundtjänstarbete tidigare men också dig som är nyfiken på att samla värdefulla erfarenheter inom området. Är du en engagerad och nyfiken person som gillar att samspela väl i grupp med andra finns goda möjligheter till en bra matchning hos någon av våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Beroende på din bakgrund och var ditt intresse ligger i att utvecklas vidare i karriären så pratar vi gärna igenom våra kunduppdrag med dig för att hitta den bästa matchningen. Arbetsuppgifterna och uppdragen kan således variera beroende på vem du är och vilken kompetens och erfarenhet du besitter.

Din profil
Vi söker dig som brinner för att ge service. Som person är du social och positiv och i ditt arbete är du noggrann och strukturerad. Vi ser att du har en god dator- och systemvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat med någon form av service och har utbildning/arbetslivserfarenhet inom relevant område. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik och trivs med att ha många olika kontaktytor.

Ansökan
Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot din ansökan! I denna proaktiva annons letar vi efter kandidater till kommande uppdrag hos någon av våra spännande kunder. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Malin Hörnberg på telefon: 0708- 21 53 35. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande ,så ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpeople.se. Då vi nu befinner oss i semestertider så kan din återkoppling från oss dröja. Ser fram emot din ansökan!

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.