Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Sommarjobb som receptionist i Umeå

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du sommarjobb? Är du positiv, flexibel och ansvarsfull? Adecco Umeå söker just nu dig som vill sommarjobba uppdrag hos vår kund i Umeå!


Om jobbet
Vi söker medarbetare till vår kund i Umeå för uppdrag under sommaren. Det är ett konsultuppdrag där du under några veckor förväntas kunna jobba deltid hos vår kund i Umeå. Uppdragen startar enligt överenskommelse under juni-jul och sträcker sig till början av augusti 2024. Arbetsuppgifterna handlar om receptionsjobb och lättare kontorsadministration.

Om dig
Vi söker dig som under några veckor under sommaren kan arbeta deltid minst 75%. Du trivs med varierande arbetsuppgifter, kan arbeta flexibelt och har förmåga att ta egna initiativ. Du har lätt för att lära, är social och kan samarbeta likväl som arbeta självständigt när det behövs.

Viktigt för tjänsten

  • Servicekänsla
  • Du tar initiativ, trivs att samarbeta och är flexibel
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Struktur och noggrannhet
  • Du måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning (Studerande/pensionär)
  • Körkort och tillgång till bil är meriterande men inte ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start efter överenskommelse under sommar 2024. Rekryteringsarbete och urval sker löpande och du ansöker genom att bifoga CV och personligt brev.


Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alex Abrahamsson på alex.abrahamsson@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.