Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Ingenjörer till Traineeprogram inom konstruktion till Komatsu Forest

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Går du sista året på din tekniska utbildning och börjar fundera på vad du vill göra efter examen? Vi har nu tillsammans med Komatsu Forest i Umeå tagit fram ett traineeprogram där du under första året arbetar hos Komatsu samtidigt som du utbildas i bland annat projektledning och konstruktion. Detta är en unik möjlighet för dig som är nyexad och vill få chansen att utveckla dina kunskaper som maskiningenjör. Sök tjänsten redan idag!



Om tjänsten

I rollen som konstruktör kommer du lära dig arbetet från tidig idéfas till industrialisering och färdig produkt. Du kommer arbeta inom mekanisk konstruktion av Komatsus skotare och/eller skördare. För att bli en så bra konstruktör som möjligt erbjuds även fältbesök för att lära känna produkten, både i testverksamhet och utemiljö. Du kommer arbeta i tvärfunktionella projekt och får chansen att lära dig mer inom både hydraulik och mekatronik för dig som har intresset.

Du kommer vara anställd av Academic Work under trainee-året och om alla är nöjda med samarbetet erbjuds du därefter en direktanställning hos Komatsu Forest.

Du erbjuds

  • En varierande roll utformad för att du ska utvecklas och växa i ditt första jobb efter examen
  • Ett unikt utbildningsprogram bestående av fyra kurser som du tar del av under ditt första år
  • En tillsvidareanställning
  • En helt nybyggd fabrik, med fräscha kontorslandskap, labbmiljöer och produktionsanläggning:

Den nybyggda anläggningen imponerar med kontorshusets vackra träfasad. Inomhus fortsätter de naturliga materialvalen och de massiva träbalkarna talar om att detta är ett företag med rötterna i skogen. Förutom sina öppna, fräscha kontorslandskap och mötesrum, finns en stor restaurang i hjärtat av anläggningen. Eftersom Komatsu Forest är måna om sina medarbetares hälsa har alla anställda tillgång till ett friskvårdsrum för att hinna med träningspasset i samband med arbetsdagen.



Kvalifikationer
  • Har en färdig högskole/civilingenjörsutbildning inom maskin eller teknisk fysik

  • Kan uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift

  • Har B-körkort

  • Det är meriterande om du har kunskap/intresse inom hydraulik, så se till att tydliggör detta i ditt CV. Vi ser det även som mycket meriterande om du bor eller har anknytning till Umeå, detta då tjänsten är långsiktig

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsförmåga
  • Problemlösningsförmåga
  • Självgående
  • Noggrann
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se