Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Ekonomiadministratör till Norrtåg!

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta med morgondagens hållbara tågtransporter och utveckla tågtrafiken i norrland? Norrtåg växer och behöver stärka upp med en ekonomiadministratör. Låter det intressant? Ansök idag, vi jobbar med ett löpande urval!Om tjänsten

Den regional tågtrafiken är i ett expansivt utvecklingsområde och växer över hela Sverige. Norrtåg är ett litet bolag i en stor verksamhet och har en nyckelroll som motor samt kontaktyta mot operatör, underhållare, fordonsleverantörer och myndigheter. Det yttersta målet är att ha många och nöjda resenärer som erbjuds trafik med hög kvalité.

I samarbete med Norrtåg söker nu vi på Academic Work en ekonomiadministratör för att stärka Norrtågs växande team. I denna roll kommer du att erbjudas ett omväxlande arbete, utföra administrativa uppgifter inom redovisning och övrig administration. Du kommer att vara en viktig del av teamet och bidra till att stärka helheten.

Norrtågs kontor är beläget i centrala Umeå. Som medarbetare på Norrtåg kommer du till ett litet tight team med tiotal kompetenta och drivna kollegor.

Till en början kommer uppdraget vara på 60-75% med möjlighet att gå över på heltid till hösten.

Du erbjuds:

 • Möjlighet att vara en del av en växande organisation med en vision för hållbart resande
 • En engagerande arbetsmiljö med möjlighet till att sätta din prägel på arbetsdagen

Du kommer att vara anställd som konsult för Academic Work, där du kommer att erbjudas stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Arbetsuppgifter
 • Hantera löpande redovisning och samarbeta nära Norrtågs ekonomiavdelning
 • Koordinera kontorets inköp och utgöra en viktig servicefunktion
 • Hantera allmänna handlingar enligt de lagar och förskrifter som finns och ansvara för arkivet
 • Assistera med statistik och bidra till att sammanställa data
 • Delta i förberedelser inför bokslut och andra finansiella rapporteringsuppgifter


Kvalifikationer
 • Har en relevant utbildning inom redovisning (KYH) eller arbetslivserfarenhet inom ekonomiadministration
 • Trivs med att förenkla och underlätta vardagen för många
 • Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Servicekänsla
 • Prestigelös
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se