Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker Mätrumstekniker till Vandewiele Sweden AB

Sista ansökningsdag
14 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vandewiele Sweden AB (f.d. IRO AB) utvecklar och tillverkar avancerade komponenter till fordon, industri och textilmaskiner. Vi är världsledande inom flera områden och en stor del av vår tillverkning går på export. Vi är en del av elektrifieringen av tunga fordon och utvecklar bland annat avancerade elmotorer och styrsystem för de flesta tillverkare av lastbilar och bussar.
Våra produkter säljs under varumärkena Aros Electronics och Iro.

Vandewiele Sweden finns representerade på 2 ställen i Sverige, Ulricehamn och Mölndal. I Ulricehamn är vi idag ca 160 personer och i Mölndal ca 180 personer. Vi omsätter tillsammans ca en miljard SEK och ingår i den expansiva Belgiska Vandewiele-koncernen.

För vidare information läs mer på www.vandewiele.se

Tjänstebeskrivning
Vi söker nu Mätrumstekniker till vårt team i Ulricehamn,

Primära arbetsuppgifter;
* Kalibrering och underhåll: Ansvara för kalibrering och underhåll av mätinstrument för att säkerställa att de är exakta och fungerar korrekt.
* Mätning och kontroll: Ansvar för att genomföra dimensionella mätningar på komponenter och produkter med hög noggrannhet.
* Kvalitetskontroll: Kontrollera att produkter och komponenter uppfyller de standarder och specifikationer som krävs enligt kundens krav eller företagets kvalitetsstandarder.
* Dokumentation: Noggrann registrering av mätresultat och kalibreringsresultat.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd hos vår kund Vandewiele Sweden AB. Tjänsten är placerad i Ulricehamn.

Kvalifikationer
Du har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning. Eftergymnasiala utbildningar eller yrkesutbildningar inom kalibrering/mätteknik är meriterande.
Du har tidigare erfarenhet av arbete i ett mätrum eller med mätteknik inom industriell produktion samt erfarenhet av att arbeta med koordinatmätmaskiner (CMM) och erfarenhet av kalibrering samt uppföljning.
I denna tjänst krävs en god förståelse för ritningsläsning och toleranskrav (t.ex. geometriska toleranser, ISO-standarder) samt en förmåga att arbeta med mycket hög noggrannhet och precision.

Ett genuint intresse för teknik och mätteknik är fördelaktigt då tekniska framsteg ständigt förbättrar arbetsmetoder och utrustning. Då mätprocesser kan vara tidskrävande och repetitiva, så det krävs tålamod och uthållighet samt god kommunikationsförmåga både skriftligt och muntligt då du måste kunna rapportera mätresultat tydligt och arbeta i team.

Vi värdesätter speciellt ett genuint teknikintresse, innovativ förmåga och ett stort driv!
Du trivs dessutom i en organisation med hög ambitionsnivå, där respekt för människor är en av grundvärderingarna.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en ansvarsfull tjänst i en resultatorienterad verksamhet med spännande tekniska produkter!

Låter det intressant?
Om NearYou Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou.
Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Jessica Jönsson tel 0707 - 27 90 99. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 2024-09-15. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.