Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker mekaniker till Vårgårda Maskincenter!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vårgårda Maskincenter är ett familjeföretag med fokus på entreprenadmaskiner i vid bemärkelse. Företaget grundades 2004 av Jan-Olof Johansson. Idag leds verksamheten av släktingarna och nära vännerna Jan-Olof Johansson och Fredrik Gärdestrand och har, beroende på säsong 9-10 anställda.

Vi säljer entreprenadmaskiner och tillbehör, jordbruksmaskiner, samt även kärror för traktor och lastbil. I vår verkstad servar, reparerar och utrustar vi bland annat entreprenadmaskiner, kärror, lantbruksmaskiner och skogsmaskiner.

Vårgårda Maskincenter strävar efter att tillhandahålla maskiner och tjänster av hög kvalitet till ett rimligt pris. Vi tar ett långsiktigt ansvar och hjälper våra kunder med reklamationer, service och reparationer även efter att en produkt har levererats.


Tjänstebeskrivning
Vårgårda Maskincenter expanderar och vi söker skickliga mekaniker.

Vill du vara en del av vårt team och bidra med din expertis i en dynamisk och varierande arbetsmiljö? Då kan det här vara jobbet för dig!

Om jobbet:
Hos oss kommer din arbetsdag att vara fylld av spännande och varierande uppgifter, både i verkstad och ute på fältet. Du kommer att:

* Reparera och utföra service på våra kunders maskiner.
* Göra montage och installationer på maskiner som vi säljer.


Kvalifikationer
Vi söker en mekaniker med:
* Tidigare erfarenheter av att ha skruvat med jord- skogsbruks och/eller entreprenadmaskiner. Även erfarenhet från personbils- och fordonsverkstad är relevant
* Erfarenhet av svetsning (meriterande men inget krav).
* Mekanikerutbildning är en fördel.
* Förmåga att arbeta självständigt och strukturerat.
* Förmåga att anpassa sig till nya utmaningar.

Förutom dina tekniska färdigheter är det viktigt att du kan:
* Självständigt söka information och följa skriftliga instruktioner och ritningar, inklusive elscheman.
* Arbeta både självständigt och som en del av ett team.

Övriga krav:
* B-körkort

Om dig:
Vi söker dig som är prestigelös och positiv. Du trivs i en liten, familjär arbetsmiljö och är redo att bidra till vår gemensamma framgång.

Är du intresserad? Tveka inte att skicka in din ansökan och bli en del av vårt växande team på Vårgårda Maskincenter.


Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Kleväng. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. Du tjänsten önskas tillsättas omgående arbetar vi löpande med urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Om NearYou
Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Att arbeta som konsult på NearYou Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om NearYou Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.