Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Arbeta som Industrimedarbetare i Ulricehamn!

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu söker vi drivna och engagerade industriarbetare. Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Dina dagliga arbetsuppgifter består av bland annat produktmontering och industriarbete. Du ingår i ett produktionsteam där diverse arbetsuppgifter kan förekomma såsom övervakning och justering av maskiner, och avsyning samt lättare montering.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker har precis slutat skolan och har en liten eller obefintlig erfarenhet av industrin men är nyfiken på att börja jobba och se om det kan passa dig med ett industri jobb. För att klara arbetsuppgifterna behöver du vara noggrann, ha en bra fysik, kunna svenska i tal och skrift. Samt bo i Ulricehamn eller Ulricehamns kommun.

Krav att du behöver kunna arbeta skift då arbetstiderna kan bli förlagda på dag & kvällstid.

Meriterande om du har truckkort

Krav: Körkort.

Din bakgrund

Du som söker ska vara i början av ditt arbetsliv, och få möjlighet att arbeta dig uppåt i en organisation om du har det som ambition och mål. Du kanske är nyinflyttad och söker en ingång in i arbetslivet, då kommer detta arbete att passa dig perfekt! Eftersom vi eftersträvar en kultur med olika bakgrund och etnicitet ser vi gärna kvinnliga sökande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Tillsvidare/Ulricehamn

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Jennifer Falter, Konsultchef, Jennifer.falter@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nu söker Lernia dig som ska ut i arbetslivet och in i ditt första arbete efter skolan. Kanske kan industrin passa dig och att vi kan hitta ett uppdrag ute hos vår kund. För att vi ska kunna hitta ett samarbete är det viktigt att du läser kraven nedan då kunden endast kommer att ta in konsulter med dessa krav då det är en hyrrekrytering vilket innebär att det finns en stor chans för att bli överrekryterad.