Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

CE-chaufförer för nattkörning sökes till SC Transport!

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du CE-chaufför och på jakt efter nya utmaningar? Då har vi spännande tjänster till dig!

Information om uppdraget:

Till vårt uppdrag i Uddevalla söker vi nu dig som har CE kort. Tjänsten innebär nattkörningar där du kommer att arbeta 15 timmarspass onsdag - onsdag och sedan ledig onsdag - onsdag. Du utgår från Uddevalla och arbetar heltid med start under våren/försommaren 2024. Uppdraget pågår till i slutet av Augusti, men chans till förlängning och fortsatt anställning efter utfört uppdrag finns.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är:

- CE behörighet samt YKB.
- God kommunikationsförmåga i Svenska och/eller engelska.

Det är meriterande om du har ADR, erfarenhet av handdator och nattkörningar. Detta p.ga. att nattarbete kan vara psykiskt krävande och inte ser ut som arbetet som utförs under dagtid.

Vi söker dig som är driven och som brinner för chaufförsyrket.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregister kan förekomma.

Sökord: Yrkeschaufför, CE-chaufför, Lastbilschaufför

Sökord: Yrkeschaufför, CE-chaufför, Lastbilschaufför
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort - så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.