Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

CE-chaufförer för nattkörning sökes!

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du CE-chaufför och på jakt efter nya utmaningar? Då har vi spännande tjänster till dig!

Information om uppdraget:

Till ett ledande bolag inom logistik söker vi nu dig med CE-kort, YKB och har du även ett ADR i bakfickan är det meriterande. Då tjänsten är förlagt under natt så är det viktigt att du trivs med att glida fram mil efter mil, när resten av Sveriges befolkning sover.

På detta uppdrag kommer du att arbeta 15 timmarspass onsdag - onsdag och sedan ledig onsdag - onsdag. Du arbetar med andra ord varannan vecka. Du utgår från Uddevalla och arbetet är en heltidstjänst med start omgående. Uppdraget pågår till i slutet av Augusti, men chans till förlängning och fortsatt anställning efter utfört uppdrag finns.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är:

- CE behörighet samt YKB.
- God kommunikationsförmåga i Svenska och/eller engelska.

Det är meriterande om du har ADR, erfarenhet av handdator och nattkörningar. Detta p.ga. att nattarbete kan vara psykiskt krävande och inte ser ut som arbetet som utförs under dagtid.

Vi söker dig som är driven och som brinner för chaufförsyrket.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregister kan förekomma.

Sökord: CE chaufför, Yrkeschaufför, Lastbilschaufför

Sökord: CE chaufför, Yrkeschaufför, Lastbilschaufför
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort - så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.