Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Säljare

Sista ansökningsdag
28 november 2024 (31 dagar kvar)
Publiceringsdatum
24 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
I år har Greatwhite funnits i 10 år och har idag anläggningar i
Uddevalla, Gränna samt i Danmark.
Under åren har vi blivit en av de största tillverkarna av ribbåtar på den Skandinaviska marknaden.
Vi utvecklar, designar och producerar våra egna båtar - Det gör att vi kan våra båtar utan och innan.
Våra båtar används till både fritids och yrkesbruk.
På våra anläggningar i Uddevalla & Gränna är vi idag 4st heltidsanställda båtbyggare som sätter sin yrkesstolthet på att bygga just din båt!
Vi är auktoriserade serviceverkstäder och återförsäljare av Mercury samt Tohatsu.
Greatwhite är med dig hela vägen från sjösättning till upptagning och vinterförvaring.


Tjänstebeskrivning
Vill du arbeta med försäljning i ett företag med framåtanda som är i en expansiv fas?
GreatWhite söker nu ytterligare en säljare till sin anläggning i Uddevalla. Är du en person som gillar försäljning och även har ett båtintresse? Då kan du vara den vi söker.

I tjänsten ingår att ha kontakt med våra återförsäljare i Finland, Norge och Danmark samt att ha koll och även lägga upp annonser på Blocket bla men även andra säljsajter. Ett intresse för sociala medier och en god datavana är därför önskvärt.


Kvalifikationer
Erfarenhet av att kunna köra mindre RIB båtar och vara med och sjösätta dom med hjälp av trailer är mycket meriterande då det är vanligt förekommande att vi provkör båtarna med kunder. Är du dessutom lite praktiskt lagd med lite kunskap av att skruva så kan du definitivt vara rätt för rollen.

Körkort för bil är ett krav.
Tjänsten är tills vidare där en provanställning kan tillämpas.


Låter det intressant?
Låter det intressant ?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Magnus Andersson tel 0707-858444 Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast . I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om NearYou



Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 november 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.