Hoppa till innehåll
Nordic Water Products AB logotyp

Teknisk Säljare

Sista ansökningsdag
11 december 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Teknisk säljare till Göteborg / Stockholm

Vill du vara med och bidra till en renare värld och utvecklas inom internationell försäljning i ett miljötekniskt företag?

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara, men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer. Hållbarhet ligger i vårt DNA och har alltid varit drivkraften i vår verksamhet. 

Nu söker vi en teknisk säljare som vill vara med och bidra till vårt team och vårt arbete. Kan det vara dig vi söker? 

Om rollen
Som teknisk säljare med regionsansvar inom Sverige tillhör du ett dynamiskt team som framförallt arbetar med direkt försäljning mot slutkund i Sverige, men framöver kan du även komma att arbeta internationellt mot våra distributörer i norra och östra Europa. Försäljningen består av allt från enskilda produkter till större maskin- och systemleveranser. Vårt mål är att fortsätta expandera inom regionen och som teknisk säljare blir du en viktig pusselbit i detta arbete.

I rollen ansvarar du för att erbjuda tekniskt och kommersiellt attraktiva lösningar. Arbetet innefattar även prospektering, estimering av försäljning, samt utarbetning och sammanställning av offerter. I rollen som teknisk säljare går du även igenom och prioriterar förfrågningsunderlag inom svensk offentlig upphandling. Försäljningen mot den svenska marknaden innefattar bearbetning av både nya och befintliga kunder inom framförallt den kommunala sektorn och innefattar frekventa platsbesök ute hos kund.

Din profil

  • Teknisk kunskap inom framförallt mekanik och vattenreningsprocesser
  • Arbetslivserfarenhet inom processindustrin
  • Projekterfarenhet genom försäljning eller projektledning
  • Drivs av att utveckla kundrelationer
  • Trivs med internationella kontakter
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Branschen, liksom Nordic Water, utvecklas kontinuerligt och därav är det viktigt att du som person har ett eget driv i att fortsätta utvecklas.  

Vi erbjuder
Till din hjälp i rollen som teknisk säljare har du en stark organisation med spetskompetens inom teknisk försäljning, såväl som en tenderinggrupp för komplicerade processtekniska lösningar. För rätt person med rätt inställning och attityd finns goda möjligheter att utveckla sin karriär inom teknisk försäljning mot den svenska marknaden och/eller exportmarknaden. 

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten kontakta Peter Widén, peter.widen@sulzer.com eller på 070-420 18 82

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Nordic Water utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med Dynasand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, Sobeys bandfilter, Dynadisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Nordic Water är sedan februari 2021 en del utav Sulzer AG. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Mariestad, Klippan och Kungsbacka, Spanien, Tyskland, Holland, Norge och Kina. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 650 miljoner SEK och har ca 200 anställda.

Läs mer om oss på www.nordicwater.com/sv eller www.sulzer.com

Nordic Water Products AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 december 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup