Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Kvalitetstekniker till PreCise AB

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
År 1989 startade Roland Karlsson företaget Svetsteknik, ett familjeföretag som utvecklats till ett av Sveriges modernaste företag inom skärteknik. Företaget har levt länge och utvecklats under åren. En verksamhet som började i en liten lokal har nu växt, sysselsätter 40 anställda och levererar skuren och bearbetad plåt till kunder över hela Sverige. För att bättre beskriva verksamheten bytte Svetsteknik, vintern 2016, namn till PreCise - Custom Steel.

Tjänstebeskrivning
Har du erfarenhet av kvalitetsarbete inom producerande industir? Då kan du vara den vi söker på PreCise!

Vi söker dig som har ett starkt intresse för kvalitetsarbete och vill ta ledningen för det operativa och förebyggande kvalitetsarbetet. Du kommer att samarbeta nära produktionsledare för att driva förbättringar och utveckla processer på ett effektivt sätt. I Rollen kommer du att ha befogenhet att registrera, hantera och avsluta avvikelser samt att godkänna och följa upp korrigerande åtgärder. Du kommer även att fungera som ett bollplank för både våra operatörer och produktionsledare.

Dessutom kommer du att hålla internutbildningar, införa ny produktionsteknik, genomföra processförbättringar och säkra metoder. Rollen innebär också att skapa kontroll- och arbetsinstruktioner, stoppa produktion och utleverans om kvalitets-, miljö- eller andra krav inte uppfylls. Du kommer också att genomföra mätningar i mätmaskiner och ta fram mätprotokoll. Du ansvarar för att genomför PPAP och ansvarar för strukturerad och relevant dokumentation. Ditt engagemang är avgörande för att standarder efterlevs enligt ISO 9001 och 14001.


Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har ett starkt tekniskt intresse och har erfarenhet från tillverkningsindustrin. Du har ett genuint engagemang för kvalitet och är intresserad av framtidens hållbarhetsarbete kring produktionen och de utmaningar som ställs på detta framöver. Som person är du noggrann och strukturerad som trivs i en miljö där samarbete och lagarbete är centrala. Du gillar att arbeta både med administrativa och praktiska arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du gärna vill vara aktivt involverad och engagerad i produktionsprocessen och uppskattar att arbeta nära operatörer och produktionsledare. Dessutom trivs du med att ha både kund- och leverantörskontakt. Du har god datorvana och erfarenhet av ett arbete i affärssystem.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara en nyckelperson i vårt kvalitetsarbete och en central del i vår produktionsprocess. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö där du både får arbeta administrativt och hands on på golvet. Hos oss får du chansen att driva kvalitetsprojekt hela vägen och vara aktiv i våra processer. Vi erbjuder en utvecklande roll i ett stabilt företag med lång erfarenhet och stark position i marknaden.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Magnus Andersson tel 070 785 84 44. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.