Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Test/Elektronikingenjör till ledande leverantör för Brandskydd!

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du nyexaminerad Elektronikingenjör och redo att få sätta din teoretiska kunskap i praktiken! Vi söker dig som är noggrann, systematisk och vill sätta dig in i testmjukvara! Här är en unik chans att få utvecklas under ett redan marknadsledande bolag, som fortsätter att växa!

Arbetsuppgifter
I rollen som Test/Elektronikingenjör kommer du sätta upp testsystem, analysera testresultat, systematiskt logga resultaten och validera set upen på ett databasdrivet sätt. Vår kund jobbar mot fordonstillverkare, med fokus på tunga fordon inom de flesta industrierna. Här gäller det att du inte har tummen mitt i handen utan har förmåga att hands on sätta upp testerna med sensorer, kretskort och sladdar. Här får du verkligen möjlighet att kombinera din analytiska förmåga men också arbeta nära tekniken!

Du kommer i din roll arbeta nära kollegor som är experter på applikationen men också nära mekanikingenjörer som sätter upp testmiljöer för att testa mekaniken och vätskor.

Vi söker dig som har:
  • Examen inom elektronik och har god system/data-vana.
  • Intresse för att sätta sig in i databasorienterad teststrategi
  • Talar och skriver Svenska och Engelska obehindrat
Vi ser det som meriterande om du på fritiden eller genom studierna har fått erfarenhet av programmering i förslagsvis Python, Labview eller Linux.

Vi tror starkt på att dina personliga egenskaper har stor betydelse för huruvida du kommer att trivas i rollen. Vi tror att du trivs att arbeta systematiskt och noggrant, du har ordning och reda i ditt arbete och har ett öga för detaljer. Med din erfarenhet inom elektronik tror vi även att du har en fot i data och system för att på ett effektivt vis kunna vara en brygga här emellan.

Information om tjänsten
Professionals Nord erbjuder för vår kunds räkning en tjänst inom Test/Elektronikingenjör. Professionals Nord sköter hela rekryteringsprocessen och du kommer vara anställd hos via PN under 12 månader för att sedan bli anställd av Kund, förutsatt att samarbetet fungerar för våda parter.

Start: omgående,enligt ök.

Omfattning: Heltid

Urval: Löpande

Plats: Stockholm, Tyresö

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!