Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Entreprenadingenjör

Sista ansökningsdag
29 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du nyexaminerad inom bygg- och anläggning eller har du tidigare erfarenhet från byggbranschen och är nyfiken på en roll som Entreprenadingenjör?

Vi söker nu en entreprenadingenjör till vår anläggningsverksamhet i Trestad, här är vi ett härligt gäng med ett stort engagemang som arbetar med en bredd och variation av spännande projekt. Vi behöver nu bli fler som stöttar ute i våra projekt och som ny i rollen kommer du får upplärning och handledning av kollegor på plats. För du ska trivas i rollen är det viktigt att du har ett stort intresse för uppgifterna som ingår i tjänsten samt är nyfiken och driven och vill utvecklas i rollen. Vi har vårt huvudkontor för Trestadsområdet i Trollhättan, Peab har flera kontor i regionen och vi har en flexibel syn på bostadsort samt kontorsort. Detta är en jättefin möjlighet så tveka inte att söka till oss!

Om jobbet

Som entreprenadingenjör hos oss kommer du vara ett viktigt stöd ute i projekten för våra platschefer samt stödfunktioner när det gäller exempelvis; produktionsplanering, ekonomiuppföljning, projektekonomi, kontraktsadministration, inköp, kalkyl och KMA (kvalitet, miljö och arbetsmiljö). Utöver att stötta projekten kommer du även arbeta med uppgifter rörande arbetschefsgruppen och staben såsom uppföljning och kvalitetssäkring av arbetsrutiner. Hos oss kommer du att ha en varierande vardag med en bredd av arbetsuppgifter där du själv planerar och organiserar ditt arbete. Du kommer arbeta i ett tätt samarbete i den egna gruppen och med interna och externa aktörer. Hos oss kommer du ha viktig stöttande roll i projekten där fokus är att nå våra gemensamma mål med fokus på kvalitet, arbetsmiljö och lönsamhet.

Som entreprenadingenjör är det viktigt att du kan se helheten, är strukturerad, analytisk samt resultatinriktad. Du har alltid kunden i fokus och arbetar metodiskt för att nå projektmål och uppfylla kundens förväntningar. Egenskaper som vi uppskattar är självständighet med vana av att se vad som behöver göras samt en god och optimistisk inställning till lärande och nytänkande. Andra kompetenser som vi värdesätter är din förmåga att skapa relationer och nätverk samt att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter uppgifterna som behöver lösas. Många av våra kunder är återkommande och för oss är det väldigt viktigt att du förstår relationer med kunder och att du fungerar bra ihop med gruppen samt är ödmjuk och vill utvecklas. Det är särskilt meriterande om du har tidigare erfarenheter av ramavtal och partneringprojekt samt har erfarenhet av inköp, kalkyl och ekonomi.

Krav för tjänsten

  • Du har högskole-/universitetsutbildning alt. annan relevant utbildning för tjänsten
  • Du har god datorvana
  • Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Du ha B-körkort

Meriterande för tjänsten

  • Du har tidigare erfarenhet av arbete i byggbranschen
  • Du har tidigare erfarenhet i en Entreprenadingenjörsroll
  • Du har kunskaper inom entreprenadjuridik, kontraktsadministration, ekonomi, inköp, kalkyl, KMA

Praktisk Information

Vi tillämpar löpande urval för tjänsten. Vid frågor kontakta HR-partner Jennifer Bergman via epost jennifer.bergman@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.