Hoppa till innehåll

Butikssäljare

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en erfaren butikssäljare som är ute efter nya möjligheter? Är du en serviceinriktad person med intresse för service och försäljning? Vill du ha möjlighet att växa i en varierande roll som butikssäljare i takt med att företaget växer? Då kan det vara dig vi söker!

Dalek Lås & Larm AB söker just nu en butikssäljare till verksamheten i Trollhättan. Ansök här! 

Som butikssäljare hos Dalek Lås & Larm kommer du arbeta i en tillverkande butik med väldigt varierande arbetsuppgifter. Du kommer ha hand om försäljning, tillverkning och bokningar av jobb.

 

För att lyckas i denna roll har du:

  • Ett stort serviceinriktat bemötande.
  • Grundläggande svenska i tal och skrift.
  • B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en ambitiös och lyhörd person. Utöver detta är du naturligt serviceinriktad och lösningsorienterad samt trivs med att hålla en nära dialog med både kunder och kollegor.

 

Dalek Lås & Larm AB erbjuder dig:

  • Varierande arbetsdagar med stor frihet.
  • En tjänst i ett stabilt team hos ett utvecklande företag.
  • En trygg anställning med goda anställningsvillkor.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar Dalek Lås & Larm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare David Nyrén, david.nyren@jobway.se / 070 290 51 16. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Om Dalek Lås & Larm AB: Dalek Lås & Larm AB är ett auktoriserat låssmedsföretag som säljer kompletta lösningar inom lås, låssystem, passagekontroll, dörrstyrning samt dokument-, data- och värdeförvaring. De har även service på mekaniska och elektromekaniska lås, dörrautomatiker, passageprodukter samt öppning av säkerhets-, dokument- och värdeskåp. På Mjölnaregatan 4 i Trollhättan finns deras butik. Där får du personlig och professionell hjälp med dina önskemål. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se