Hoppa till innehåll
Coop logotyp

Säljchef Kassa/Kundtjänst- Stora Coop Överby

Ansök nu

Har du en passion för mat och älskar att skapa minnesvärda upplevelser i butik? Är du redo för en ny och spännande utmaning? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig! Vi på Stora Coop Överby söker en engagerad och kreativ Säljchef Kassa/Kundtjänst.

Stora Coop Överby är en väletablerad och uppskattad butik i Trestadsområdet Trollhättan, med bra sortiment och en tydlig ekologisk profil. Våra öppettider är 7-22 alla dagar i veckan för att erbjuda en god tillgänglighet för våra kunder. I butiken arbetar ett gott sammansvetsat gäng på 45 anställda plus ett antal extrajobbare och erbjuder förutom en förstklassig matvarubutik även delikatessdiskar, bageri, restaurang, förbutik, paketutlämning och onlineförsäljning 

Du kommer att ha fullt personalansvar. Genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Högklassig kundupplevelse och utveckling av kunderbjudande: Implementera och arbeta med ständiga förbättringar i kundmötet.
  • Aktiviteter och event: Planera, genomföra och följa upp aktiviteter för att maximera NKI samt ansvara för butikens matupplevelser och event.
  • Bemanning och säljplanering: Säkerställa optimal bemanning och arbeta med säljplanering tillsammans med ledningsgruppen.
  • Marknadsföring och sociala medier: Ansvara för lokala marknadsaktiviteter och vara aktiv på sociala medier som TikTok och Instagram.

 Vad vi erbjuder: 

  • Ett spännande och stimulerande chefsjobb i en dynamisk verksamhet.
  • Frihet att skapa merförsäljning och förbättra kundupplevelser i butiken.
  • Ett inkluderande arbetsklimat med stort fokus på utveckling och innovation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med önskat tillträde 1 oktober 2024 eller tidigare/enligt ök. Arbetstiderna är både dagtid och kvällar/helger. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tillämpar provanställning.

Vill du veta mer angående tjänsten kontakta Johan Pernmyr tfn: 010-7470101

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. All ansökning sker via Coop.se, vi accepterar inte ansökningar direkt till butik. 


Utbildning;

  • Gymnasieutbildning är ett krav
  • Eftergymnasial utbildning är meriterande

Erfarenhet/Särskild kompetens;

  • Tjänsten erfordrar bred erfarenhet och kompetens, minimum 3 år, från arbete inom dagligvaruhandel
  • Tjänsten kräver dokumenterad erfarenhet av att leda medarbetare
  • Tjänsten kräver dokumenterade goda resultat i verksamhet med eget resultatansvar
  • Goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift, är ett krav.
Coop logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.