Hoppa till innehåll

Platschef för vår kunds räkning

Publiceringsdatum
21 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

För vår kunds räkning söker vi nu en Platschef.

Kunden har för avsikt att bygga ett nytt område inom sin bransch. Personen kommer att vara med på resan att bygga upp verksamheten tillsammans med både erfarna och nya kollegor. Du kommer attjobba i en tajt organisation med stort mandat, en genuin omsorg om varandra med närhet till beslut.

Som platschef har du en tydlig roll i att skapa fungerande team som bygger på engagemang och delaktighet. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som ledare. Som ledare är du mogen, tydlig och prestigelös. Vidare är du en flexibel person med drivet att tänka utveckling och lönsamhet, du tar egna initiativ till beslut, tar till dig kollegors erfarenheter och ser positivt på att bli coachad. Du är handlingskraftig och har en förmåga att tillföra ordning, struktur och kontinuitet.

Om rollen

Tjänsten är väldigt administrativ och du har ansvar för ca 5–7 medarbetare.

Du är en lagspelare som jobbar tillsammans och är beredd att följa färdiga strukturer. Du har kunskap eller känsla för myndighet. Vår kundjobbar i en tajt organisation med stort mandat, en genuin omsorg om varandra med närhet till beslut.

Du rapporterar till den Operativa chefen. Du behöver vara snabb och effektiv, hantera tvära kast och förhålla dig till måsten vi inte kan påverka. Rollen innebär både resultat- och personalansvar.

Tjänsten som platschef är en operativ och i vissa stycken en administrativ roll där du är ansvarig för och driver etablering, uppbyggnad och utveckling. Du har det administrativa ansvaret mot lokalt och även personal- och resultatansvar.

Mer om tjänsten

  • Direktrekrytering med goda anställningsvillkor ochtillsvidareanställning hos kund
  • Tillsättning: enligt överenskommelse
  • Omfattning: omgående

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Ellen Ploman-Wolinder på Ellen.Ploman-Wolinder@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se