Hoppa till innehåll
Trelleborg AB logotyp

Lönespecialist

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en duktig Lönespecialist med goda erfarenheter av hela löneprocessen? Har du arbetat med löner för både kollektivanställda och tjänstemän? Har du dessutom erfarenhet av Agda PS? Då kanske vi har tjänsten för dig!

Nu söker vi en Lönespecialist till Trelleborg AB!

Som Lönespecialist hos oss...

kommer du att ha ett operativt ansvar för uppgifter kopplat till företagets lönehantering och rapporterar till bolagets HR Manager, Josefina, som är din närmsta chef. Tillsammans med Zara, Lönespecialist och din närmsta kollega, ansvarar du för hela löneprocessen och administrerar ca 1000 löner i Agda PS, både tjänstemanna- och kollektivlöner. Du kommer att vara den som våra medarbetare vänder sig till gällande frågor kring sin lön men också frågor kring pension, försäkringar, semester, reseräkningar osv. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingsarbetet kring lönehanteringen eftersom det är viktigt för oss att ständigt förbättra och utveckla vårt arbete och våra processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvarig för den svenska löneprocessen för samtliga företag och anställda i Sverige.

  • Operativt ansvarig för löneprocessen och säkerställa god leverans enligt fastställda SLA.

  • Säkerställa att löneprocessen är korrekt och ständigt uppdaterad enligt lagar och kollektivavtal.

  • Vara en rådgivanade funktion för anställda, arbetsledare, HR och finans.

  • Administration kring tjänstebilar.

  • Nära samarbete med finans och HR.

För att axla rollen...

har du minst 2 års erfarenhet av lönekörning för en större mängd löner samt att du har hanterat löner för både kollektivanställda och tjänstemän. Eftergymnasial utbildning inom lön ses som meriterande men är inget krav förutsatt att du har tillskansat dig kunskapen på annat sätt. Eftersom du dagligen kommer att arbeta i Agda PS så är det självklart meriterande om du har erfarenhet av detta system sedan tidigare. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person tror vi att du...

är noggrann, flexibel, strukturerad och har hög integritet. Lika mycket som du tycker om administration är du även kommunikativ och brinner för att ge den bästa servicen. Det är viktigt att du är en ansvarsfull person och gillar sociala kontakter då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Du har ett stort systemintresse och tycker om att ständigt arbeta för effektiviseringar i arbetet. Som person ser vi att du är positiv, prestigelös, målmedveten och har ett strukturerat arbetssätt. Tjänsten kräver att du har vana vid att hantera flera olika arbetsuppgifter och samtidigt ha ett sinne för detaljer.

Hos oss kommer du till...

ett bolag som värdesätter mångfald och kompetensutveckling. Vårt team består både av erfarna medarbetare med gedigen kunskap om företaget och nyrekryterade talanger som bidrar med ytterligare perspektiv. Trelleborg är ett företag som satsar på sina medarbetare - vi erbjuder en härlig arbetsmiljö med gym, bra personalförmåner, regelbundna events och frukostar tillsammans. Hos oss får du möjligheten att vara en del av en framåtblickande organisation som ständigt strävar efter att förbättra och förenkla våra processer, allt för att möta våra kunders och marknadens behov på bästa sätt.

Trelleborg AB...

är världsledare inom specialanpassade polymerlösningar för nästan alla branscher från havets botten till ut i rymden. Och vi är där vi är tack vare våra talangfulla medarbetare som har tagit oss hit. Genom att specialisera oss på polymerteknik som möjliggör innovation och tillämpning, arbetar Trelleborg nära ledande varumärken inom industrin för att accelerera deras prestanda, driva deras verksamhet framåt - och samtidigt forma industrin och framsteg som kommer att gynna mänskligheten i de spännande åren framöver. Våra medarbetare formar industrin inifrån. Varför inte bli en del av oss?

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida: www.trelleborg.com

Om detta låter som en spännande utmaning för dig...

är du varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor gällande rollen och rekryteringen, vänligen ta kontakt med vår Rekryteringskonsult Anna Tunberg, anna.tunberg@roirekrytering.se

Placering: Huvudkontoret i Trelleborg

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Kom och gör skillnad hos Trelleborg AB! Vi lovar en spännande och rolig resa!

Trelleborg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren