Hoppa till innehåll

Assistent till man i Trelleborg, timvikarier & sommarvikarier

Publiceringsdatum
19 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Omtanken Assistans anordnar personlig assistans för personer som har en funktionsnedsättning och har beviljats assistans enligt LSS eller SFB. Vi strävar efter att vara en verksamhet där alla trivs, både kunder och anhöriga samt personal. För att uppnå detta fokuserar vi på kvalitet istället för kvantitet. Vi vill att alla inom Omtanken ska känna gemenskap och därför ser vi till att ha ett nära samarbete i alla led.

Vi söker nu assistenter som timvikarier samt sommarvikarier för eftermiddag/natt-tjänst, pass dagtid kan förekomma, samt timvikarier till en av vår manliga kunder i Trelleborg.


Beskrivning av arbetet:

Vi söker dig som vill bli en ny assistent i teamet runt vår kund i Trelleborg

Kunden är glad och gillar när det händer saker. Promenader är en stor del av vardagen så att du själv gillar att röra på dig är ett plus.

Måndag till fredag så deltar kunden på daglig verksamhet där han deltar i olika aktiviteter. Du som assistent fortsätter sen eftermiddagen/kvällen i kundens hem. Där behöver du hjälpa till med matlagning, handling och andra hushållssysslor. Ni kan även ta en kvällspromenad tillsammans eller kolla på någon film.

Du som söker bör ha en ansvarskänsla för helheten i kundens liv. Du behöver vara med och läsa av kunden samt att hjälpa till i kommunikationen med andra. Kunden är autistisk så vikten av att hålla sig till rutiner blir viktigt. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter som att sköta hygien och ta ansvar för kundens omvårdnad. Förflyttningar sker med hjälp av lyft.


Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev.

Arbetstider:



Du som assistent:

Vi söker dig som är lugn och glad. Du som söker bör ha en ansvarskänsla för helheten i kundens liv. Du behöver vara med och läsa av kunden samt att hjälpa till i kommunikationen med andra.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se