Hoppa till innehåll

Lärare F-3 till anpassad grundskola

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Att Tranås ligger nära gränsen till Östergötland med närhet till flera större städer, men ändå i Småland, märks tydligt. Med sitt läge har Tranås alltid varit en given handelsstad, fylld med drivna entreprenörer med en stadig fot i den småländska myllan. I Tranås kan du bo och verka tryggt med närhet till varandra, naturen, skolan och fritidsaktiviteterna.

Här blir det mer tid över till det som du tycker är viktigt i livet.

OM ARBETSPLATSEN
Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås ger barn och unga en värdefull start i livet. Vi ansvarar för förskoleverksamhet, förskoleklass och grundskola, fritids, gymnasium, anpassad grundskola, elevhälsa och resursteam. Vårt mål är att erbjuda en inkluderande, trygg och utvecklande miljö där elever och medarbetare trivs. Genom att bli en del av vår förvaltning får du möjligheten att vara med och påverka och göra Tranås till en ännu bättre skolkommun. Välkommen till en spännande karriärmöjlighet i Tranås kommun.

Tranås kommuns anpassade grundskola finns på Junkaremålsskolan i helt nya lokaler. Vi har tre klasser: AGR 1-9 ämnesområden, AGR 4-6 ämnen och AGR 7-9 ämnen. Lokalerna ligger anslutna till Junkaremålsskolan F-6 med egna ingångar och nära till övriga skollokaler. I anpassade grundskolan arbetar speciallärare med inriktning intellektuell funktionsnedsättning, utvecklingslärare, utbildade lärare, elevassistenter, resurspedagoger och socialpedagoger. I verksamheten finns även specialpedagog och elevhälsa.

Vi söker nu en lärare F-3 inriktning ämnesområden som vill vara med i en spännande utveckling av framtidens anpassade grundskola.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i anpassade grundskolan arbetar du med eleven i centrum och ser att lärande och utveckling går hand i hand. I rollen ansvarar du för hela elevens utveckling tillsammans med elevassistenter och övriga lärare. I din yrkesroll arbetar du utifrån tydliggörande pedagogik och ser kommunikation och relationer som viktiga verktyg i din undervisning. Du tycker om att möta och arbeta med människor och bidrar till en positiv arbetsmiljö.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig lärare. Vi ser dessutom att du har erfarenhet och intresse av elever med flerfunktionsnedsättningar, samt erfarenhet av att arbeta med AKK, så som tecken som stöd och bildstöd.

För att passa i denna roll tror vi dessutom att du är:

Flexibel: Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.

Kommunikativ: Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar sin kommunikation till vad situationen kräver.

Pedagogisk: Har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren.

Relationsbyggande: Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Skapar kontakter och underhåller relationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ANSTÄLLNING
Vikariat 1 oktober 2024 t.o.m. 18 juni 2025, med chans till förlängning. 

Sysselsättningsgrad: 100%

LÖN OCH FÖRMÅNER
I Tranås kommun tillämpar vi individuell lönesättning.

Tranås kommun arbetar ständigt för att öka våra medarbetares välbefinnande. Läs mer om våra förmåner HÄR.

ANSÖKAN
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget Talent Recruiter. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via Talent Recruiter genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se