Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Glimakra of Sweden har funnits sen 1948 i Glimåkra och företaget har gjort en resa från vävstolar till designade inredningsprodukter för offentlig miljö och har idag fokus på akustisk inredningsdesign. Sedan 2015 finns företaget även i Tranås där produktionen är bredare – här produceras varumärkena Wallribbon & Wallsystem, faner i format och vi är en ledande underleverantör till möbel- och inredningsindustrin. Totalt är vi ca 100 anställda varav ca 45 är i Tranås.

Just nu söker vi en operatör till vår maskinverkstad i Tranås där material som mdf, laminat, massivt trä och fanerade spånskivor bearbetas på flera olika sätt.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att programmera, ställa och operera maskiner som såg, CNC, kantlistmaskin men det finns även möjlighet att lära sig att kantlacka/handlacka.

Tempot är högt och arbetsuppgifterna är varierande då vi har optimerat vår tillverkning mot små till medelstora serier.

Vi söker dig med tidigare erfarenheter från arbete i styrda maskiner och produktion efter ritningsunderlag, erfarenhet från trä och möbelbranschen är meriterande.

Som person bör du vara praktiskt lagd, flexibel och ha god förmåga att samarbeta.

Du behöver även vara ansvarstagande och noggrann samt kunna arbeta självständigt. Mobiltelefonen är sekundär, den används utanför arbetstid.

Har du tillgång till truckkort ser vi det som är en fördel.

Arbetstid: heltid dagtid

Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader därefter finns möjlighet till tillsvidareanställning. Kollektivavtal via TMF.

Tillträde: Omgående - urval görs löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Sista datum för ansökan är 2024-06-23.

Skicka din ansökan till anna.kullander@glimakra.com

Märk din ansökan med: CNC

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se