Hoppa till innehåll
Torsby kommun logotyp

HR-handläggare

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om arbetsplatsen
Är du intresserad av att bli HR-handläggare hos oss i Torsby kommun? Då har du chansen! HR-avdelningen är en viktig del i kommunens strategiska utveckling av administrationen genom underlag samt riktlinjer. Avdelningen fungerar som intern konsultverksamhet och stödjer kommunens olika verksamheter. Vi ansvarar bland annat för personal- och lönepolitik, arbetsmiljö, rehabilitering, förhandling, avtalstolkning samt pensionsadministration. Inom HR-avdelningen finns det idag 8 erfarna medarbetare.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig med erfarenhet och kunskap om löne- och personaladministration inom kommunal verksamhet. Du kommer i huvudsak att arbeta med lön, arkiv, samt vara systemförvaltare för schemasystemet Multiaccess samt bemanningssystemet Timepool tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom HR- området eller en erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Du är en glad och positiv person som har lätt för att kommunicera och möta andra människor. Du tycker att ett bra och trevligt bemötande är viktigt. Utifrån ett gemensamt synsätt arbetar du självständigt och har förmåga att anpassa information till mottagare och situation. I arbetet skall du vara ansvarstagande, strukturerad, samarbetsorienterad och lösningsfokuserad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Välkommen med din ansökan, eventuella handlingar och ditt löneanspråk.

Övrigt
Fackliga företrädare, nås via kommunens växel tel. 0560-160 00 Vi har gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av några annonssäljare
Torsby kommun logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren