Hoppa till innehåll

Arbetsterapeut

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Rehab Almö är en del av Capio Närsjukvård. För oss är det viktigt att bedriva vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande.

Tänk dig att få arbeta varje dag med havet och naturen alldeles runt knuten, här hos oss på Almö vårdcentral är det möjligt. Vi finns på Almö center på den vackra ön Tjörn på västkusten alldeles i närheten av Tjörnbron. Du kommer lätt till oss med bil eller buss. Vi har ca 5600 listade patienter som valt att lista sig hos oss, och vi som tar hand om dem är drygt 25 st engagerade och lösningsfokuserade personer som arbetar under ett och samma tak – vårdcentral, BVC och rehab.

Din roll

Vi söker dig som är leg.Arbetsterapeut till Capio Rehab Almö!Med stöd avenhetsansvarig driver dudin patientmottagning självständigt med undersökningar, bedömningar och behandlingar av patienter.

Som arbetsterapeut har du ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentral/rehab, bland annat för att lägga upp en plan för hur vård och rehabilitering kan ges på bästa sätt utifrån patientens behov. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Arbeta med utredning och behandling av funktion och aktivitetsförmåga
  • Utredning och behandling vid nedsatt handfunktion
  • Utredning och behandling av stressrelaterad ohälsa
  • Utprovning och förskrivning av hjälpmedel
  • Bostadsanpassningsintyg
  • Gruppbehandling

Du kommer att arbeta självständigt som arbetsterapeut på enheten. Vi har ett regelbundet nätverksarbete för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och stöttning med alla arbetsterapeuter som arbetar inom vår region. Vid behov kommer även regelbunden individuell handledning erbjudas.För att kunna erbjuda patienten bästa tillgång och upplevelse av digifysisk vård använder vi oss av vårt chattsystem Flow.Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för dig som arbetar hos oss och arbetar därför aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför.

Vi arbetar enligt Vårdval Rehab Västra Götaland

Vi erbjuder dig

Att få arbeta tillsammans med oss i vårt team som idag består av 3 fysioterapeuter. Enheten ligger i anslutning till vårdcentralen Capio vårdcentralAlmö, vilket möjliggör ett nära samarbete med vårdcentralens personal vid behov.• Kollektivavtal• Närvarande chef• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Frukost varje torsdag• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandraOm dig

Tjänsten hos oss passar dig som ser dig själv som en lagspelare, är legitimerad arbetsterapeut och är trygg både i person och i din profession samt har ett flexibelt, patientfokuserat arbetssätt med en god empatisk förmåga.

Då vi utför hembesök för de patienter som inte kan ta sig till mottagningen behöver du ha körkort B. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete och ifall du arbetat inom primärvård tidigare är det meriterande.

Publicerat: 2024-05-06

Sista ansökningsdag: 2024-06-21

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se