Hoppa till innehåll
Jobbet.se logotyp

Mekaniker till Söderfors

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi på Erasteel en Mekaniker till verksamheten i Söderfors. Som mekaniker hos oss blir du en del av ett team med erfarna och kompetenta kollegor som tillsammans ansvarar för produktionens förebyggande och avhjälpande underhåll. Vi söker dig med erfarenhet som industrimekaniker men även dig som är mer oerfaren inom området. Vi på Erasteel har lång erfarenhet vilket gör oss till en trygg arbetsgivare med mycket kunskap inom bolaget!

Om rollen
Som mekaniker hos oss blir du välkomnad in i en trevlig arbetsgrupp med bra gemenskap. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner. Du kommer även att arbeta med felsökning på hydraulik och pneumatiksystem samt nytillverkning.

Vi välkomnar både dig som är ny och dig som har erfarenhet inom området. Rollen kommer att anpassas efter dig och dina erfarenheter. Har du mer erfarenhet erbjuder vi mer utmanande arbetsuppgifter från start, men vi har även mycket kompetens inom avdelningen för att kunna utveckla dig som är mer oerfaren inom området.

Om dig
Vi tror att du i grunden har en verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Tidigare arbete som industrimekaniker är naturligtvis en fördel men inget krav. Det är ett plus om du har kunskaper inom pneumatik, hydraulik, svetsning och/eller plåtberedning samt tidigare erfarenheter inom höga tryck. Du innehar B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Det är en stor fördel om du även behärskar engelska. Truck- och traverskort är meriterande.

Det viktigaste för oss är inte hur lång erfarenhet du har utan vi värdesätter snarare vem du är som person. För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann med ett sinne för ordning och reda. Du har ett tekniskt intresse och en vilja att lära och utvecklas. Vidare har du en god samarbetsförmåga, du trivs med att arbeta i grupp såväl som att arbeta självständigt. Självklart ser du problemlösning som en utmaning och tycker om att hjälpa andra.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjlighet till ett stimulerande arbete i ett internationellt företag. Med utgångspunkt från våra grundläggande värderingar vill vi premiera teamwork, uppmärksamma varje medarbetare och uppmuntra att våra medarbetare delar med sig av sin kunskap till varandra.

Övrigt
Arbetet innebär skiftång samt beredskap. Tillträde sker enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten, kontakta Millan Melin, millan.melin@erasteel.com

För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Emma Skoog, emma.skoog@erasteel.com

För facklig information, kontakta Pontus Söderberg, pontus.soderberg@erasteel.com

Välkommen med din ansökan!

Krav
  • Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.
  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • B-körkort.
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet som industrimekaniker.
  • Kunskaper inom pneumatik, hydraulik, svetsning och/eller plåtberedning.
  • Kunskaper inom höga tryck.
  • Truck- och traverskort.
Jobbet.se logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Erasteel är en global koncern som bedriver forskning & utveckling samt produktion och försäljning av gasatomiserade pulvermetallurgiska produkter och snabbstål med världen som marknad. Erasteel har mer än 900 anställda och 6 industrianläggningar, varav 3 i Sverige, 2 i Frankrike och 1 i Kina. Bolaget är kvalitets- och miljöcertifierat.